Praksa u Kolumbiji

       Budi nastavnik engleskog jezika u Kolumbiji i stekni novo iskustvo!

  Global Talent je program stručnih plaćenih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za sticanje profesionalnog iskustva i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu iz oblasti edukacije u kompaniji Education Projects u Kolumbiji u trajanju između 40 i 44 nedelje.

  Praksa u Kolumbiji

  Student bi radio kao nastavnik engleskog jezika. Takodje, bavio bi se osmišljavanjem časova, ocenjivanjem, organizovanjem raznovrsnih projekata koji uključuju učenje engleskog jezika. Ovo je prilika gde će student biti uključen u sve multikulturalne aktivnosti.

  Student bi bio plaćen 500 USD $ mesečno, što je određeno u visini proseka države u kojoj ste na praksi. Radno vreme je od 8h do 16h.

  Neophodni uslovi za učešće:                   

  – Diplomirani student ili student završne godine fakulteta/više škole/mastera.

  – Odlično poznavanje engleskog jezika.

  – Posedovanje znanja u predavanju jezika.

  Ukoliko želiš da se prijaviš i informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, prijavi se na sajtu http://aiesec.org.rs/studenti/global-talent/teaching/ i bićeš kontaktiran u roku od 48h.

  Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom/kompanijom sa kojom ćete sarađivati.

  Global Talent prakse ti pružaju mogućnost da primeniš teorijska znanja stečena u toku studija na međunarodnom tržištu, pritom stičući relevantno stručno iskustvo u internacionalnom okruženju koje će te kasnije diferencirati na tržištu rada. Dobijaš priliku da usavršiš strani jezik, pokupiš trikove rada inostranih kompanija i iskusiš samostalan život u stranoj zemlji i kulturi. Za više detalja o samim praksama, poseti naš sajt http://aiesec.rs/  ili nas zaprati na Facebook stranici https://www.facebook.com/AIESECserbia .

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  1 KOMENTAR

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here