Praksa u Bonu

  Unapredi svoje znanje iz ekonomije na praksi u Nemačkoj!

  Global Talent je program stručnih plaćenih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za sticanje profesionalnog iskustva i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu iz oblasti ekonomije u kompaniji DHL u Bonu u Nemačkoj u trajanju od 24 nedelje.

  Praksa u Bonu

  Student bi obezbedjivao administrativnu i analitičku podršku Program Office Manager-u u projektima, mesečnim izveštajima i radu sa klijentima. Bio bi zadužen za ad-hoc i data analizu.

  Potrebne su prodajne veštine i dobro poznavanje informatike.

  Student bi bio plaćen $1250 mesečno što je određeno u visini proseka države u kojoj ste na praksi. Radno vreme je od 9h do 17h.

  Neophodni uslovi za učešće:

  – Diplomirani student ili student završne godine fakulteta/više škole/mastera

  – Odlično poznavanje engleskog jezika (nemački jezik je poželjan)

  – Posedovanje znanja iz ekonomije i administracije.

  Ukoliko želiš da se prijaviš i informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, prijavi se na sajtu http://aiesec.org.rs/studenti/global-talent/marketing/ i bićeš kontaktiran u roku od 48h.

  Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom/kompanijom sa kojom ćete sarađivati.

  Global Talent prakse ti pružaju mogućnost da primeniš teorijska znanja stečena u toku studija na međunarodnom tržištu, pritom stičući relevantno stručno iskustvo u internacionalnom okruženju koje će te kasnije diferencirati na tržištu rada. Dobijaš priliku da usavršiš strani jezik, pokupiš trikove rada inostranih kompanija i iskusiš samostalan život u stranoj zemlji i kulturi. Zaviše detalja o samim praksama, poseti naš sajthttp://aiesec.rs/  ili nas zaprati na Facebookstranicihttps://www.facebook.com/AIESECserbia.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  1 KOMENTAR

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here