Praksa u Mađarskoj

Unapredi svoje znanje iz marketinga u Mađarskoj!

Global Talent je program stručnih plaćenih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za sticanje profesionalnog iskustva i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu iz oblasti marketinga u kompaniji Soft Flow Hungary u Pecs-u u Mađarskoj.

Praksa u Mađarskoj

Za vreme prakse osoba je zadužena za razvijanje posla i marketing. Njen zadatak je marketinško istraživanje, upravljanje reklamama, planiranje marketinške kampanje i analiziranje konkurencije na tržištu.

Neophodno je odlično poznavanje engleskog jezika, marketinga, kompjutera, interneta i Windows operativnog sistema. Poželjno je imati predznanje iz biologije. Takodje, potrebne su i marketing, prezentacione i prodajne veštine.

Trajanje prakse je 27 nedelja. Radno vreme je od 8h do 16:30h. Plata iznosi $517.7.

Pre početka prakse neophodno je pripremiti činjenice o našoj kulturi i marketingu u Srbiji. Zahvaljujući ovoj praksi student može da nauči mnogo o marketinškom istraživanju, prezentacionim veštinama i promocijama. Očekuje se da student nauči najviše o razvoju organizacije, istraživanju i razvoju biotehnologije.

Neophodni uslovi za učešće:

– Diplomirani student ili student završne godine fakulteta/više škole/mastera

– Odlično poznavanje engleskog jezika

– Posedovanje znanja u marketingu.

Ukoliko želiš da se prijaviš i informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, prijavi se na sajtu http://aiesec.org.rs/studenti/global-talent/marketing/ i bićeš kontaktiran u roku od 48h.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom/kompanijom sa kojom ćete sarađivati.

Global Talent prakse ti pružaju mogućnost da primeniš teorijska znanja stečena u toku studija na međunarodnom tržištu, pritom stičući relevantno stručno iskustvo u internacionalnom okruženju koje će te kasnije diferencirati na tržištu rada. Dobijaš priliku da usavršiš strani jezik, pokupiš trikove rada inostranih kompanija i iskusiš samostalan život u stranoj zemlji i kulturi. Zaviše detalja o samim praksama, poseti naš sajt http://aiesec.rs/ili nas zaprati na Facebookstranici https://www.facebook.com/AIESECserbia.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here