Praksa u Mađarskoj

  Unapredi svoje znanje iz marketinga u Mađarskoj!

  Global Talent je program stručnih plaćenih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za sticanje profesionalnog iskustva i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu iz oblasti marketinga u kompaniji Soft Flow Hungary u Pecs-u u Mađarskoj.

  Praksa u Mađarskoj

  Za vreme prakse osoba je zadužena za razvijanje posla i marketing. Njen zadatak je marketinško istraživanje, upravljanje reklamama, planiranje marketinške kampanje i analiziranje konkurencije na tržištu.

  Neophodno je odlično poznavanje engleskog jezika, marketinga, kompjutera, interneta i Windows operativnog sistema. Poželjno je imati predznanje iz biologije. Takodje, potrebne su i marketing, prezentacione i prodajne veštine.

  Trajanje prakse je 27 nedelja. Radno vreme je od 8h do 16:30h. Plata iznosi $517.7.

  Pre početka prakse neophodno je pripremiti činjenice o našoj kulturi i marketingu u Srbiji. Zahvaljujući ovoj praksi student može da nauči mnogo o marketinškom istraživanju, prezentacionim veštinama i promocijama. Očekuje se da student nauči najviše o razvoju organizacije, istraživanju i razvoju biotehnologije.

  Neophodni uslovi za učešće:

  – Diplomirani student ili student završne godine fakulteta/više škole/mastera

  – Odlično poznavanje engleskog jezika

  – Posedovanje znanja u marketingu.

  Ukoliko želiš da se prijaviš i informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, prijavi se na sajtu http://aiesec.org.rs/studenti/global-talent/marketing/ i bićeš kontaktiran u roku od 48h.

  Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom/kompanijom sa kojom ćete sarađivati.

  Global Talent prakse ti pružaju mogućnost da primeniš teorijska znanja stečena u toku studija na međunarodnom tržištu, pritom stičući relevantno stručno iskustvo u internacionalnom okruženju koje će te kasnije diferencirati na tržištu rada. Dobijaš priliku da usavršiš strani jezik, pokupiš trikove rada inostranih kompanija i iskusiš samostalan život u stranoj zemlji i kulturi. Za više detalja o samim praksama, poseti naš sajt http://aiesec.rs/ ili nas zaprati na Facebook stranici https://www.facebook.com/AIESECserbia.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  1 KOMENTAR

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here