Global Volunteer – volontiranje u inostranstvu

Global Volunteer je program volonterskih praksi namenjen mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.

Kroz Global Volunteer prakse pomažemo ti da lično razviješ sebe tako što ćeš živeti u izazovnoj sredini izvan svoje komfor zone, dok radiš na redukovanju svetskih problema. Nudimo ti mogućnost da predaješ strani jezik deci u inostranstvu, radiš na smanjivanju siromaštva, doprinosiš zdravstvu, radiš na ljudskim pravima, kao i razne druge mogućnosti. Želimo da doživiš život i rad u multikulturalnom okruženju.

Global Volunteer program ti omogućava da budeš internacionalni volonter, da radiš na društveno-odgovornom projektu tokom 6 nedelja, upoznaš mnogo različitih ljudi iz drugih zemalja i upoznaš nove kulture I tradicije drugih naroda! Praksa ti pruža priliku da razviješ kod sebe liderstvo, a u tome će ti pomoći mnogobrojni studenti sa kojima ćeš zajedno raditi na svom ličnom i profesionalnom razvoju.

Koji su tvoji planovi za ovo leto? Ukoliko želiš da upoznaš nove zemlje i kulture, ostvariš nova prijateljstva, usavršiš znanje stranog jezika onda je AIESEC praksa baš za tebe!
Global Volunteer je internacionalni program volontiranja namenjen mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.

Iskoristi letnji raspust i ovo leto pretvori u najlepše iskustvo svog života! Pruža ti se mogućnost da radiš na svom ličnom razvoju kao i na razvijanju liderstva, ali i da upoznaš različite metode rada u svetu i rad u drugačijem okruženju.

Za praksu Global Volunteer se mogu prijaviti srednjoškolci, studenti, mladi do 29 godina.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 124 zemlje sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here