Golija Nova godina 2019. POPUNJENO

Golija NOVA GODINA 4 dana / 3 noći

polupansion od 10100 dinara

30.12.2017.-2.1.2018.

Goč Nova godina

POGLEDAJTE I PONUDU NA DRUGIM PLANIMANA

30.12.2018. Polazak iz Beograda u prepodnevnim časovima u 8.45h (za polazak iz Novog Sada i iz Niša POPUNITE PRIJAVU i pozvace vas kolege ). Vožnja preko Rudnika i Kraljeva uz usputne pauze. Dolazak na Goliju i smeštaj u hotel. Slobodno vreme za istraživanje okoline.Večera. Noćenje.

31.12.2018. Doručak. Boravak na Goliji, lakša pešaka tura od hotela, stazom zdravlja do izvora lekovite vode i nazad do hotela. Posle pešačenja postoji opcija sankanje, skijanje i drugih aktivnosti na snegu. U večernjim satima organizujemo zagrevanje za sam doček Nove godine – na stazi, nedaleko od hotela, uz logorsku vatru, vatromet, golijski kuvani kiseli kupus sa mesom iz zemljanog lonca, proju, kuvanu rakiju i kuvano vino. Iste večeri će u hotelu biti organizovana uživo muzika. Noćenje.

01.01.2019. Doručak. Boravak na Goliji, lakša pešačka tura od hotela, „Stazom ljubavi“ do vrha Kula i nazad do hotela. Dužina staze 5km. Posle pešačenja sankanje, skijanje i druge aktivnosti na snegu.  Večera. Noćenje.

02.01.2019. Doručak. Odjava iz smeštaja. Polazak nazad za Beograd.

U cenu uračunato:

  • Prevoz
  • – tri noćenja u hotelu „Golija“
  • – 3 polupansiona (doručak i večera)

    – zagrevanje napolju i uživo svirka u hotelu za doček Nove godine

  • – troškovi organizacije i vođenje programa

U cenu nije uračunato:

  • ostala hrana i piće
  • ski pas 1000 dnevno i oprema za skijanje 500 din. dnevno
  • redovna godišnja članarina SZM 500 din.
  • individualni troškovi putnika

 

Hotel „Golija“ na Goliji se nalazi na 300km od Beograda (put: Beograd-Kraljevo-Novi Pazar-Golija), na 1700 mnv. Kapacitet hotela je 100 ležajeva u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i cetvorokrevetnim sobama. Svaka soba ima sopstveno kupatilo. Enterijer hotela “Golija” je u etno stila i odiše prijatnom, toplom, domaćom atmosferom. Hrana u hotelu je iskljucivo domaca i zdrava, iz sopstvene pekare i mlekare. U svojim sadržajima hotel poseduje i salon zabave (bilijari, stoni-fudbali, stoni-tenis, kao i skijašnicu za iznajljivanje ski opreme).

SKIJALIŠTE

Turistički centar Odvraćenica je ima  5 ski staza, dužine 450 do 1100m opremljenih sa dve uspinjače koje imaju mali tanjir i sidro. Staze su idealno za početnike i rekreativce. Sve detaljnije informacije možete naći na sajtu: www.golija-turizam.com

 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here