Graphi.me – aplikacija koja vam predstavlja informacije o vašim prijatelja na Facebook-u

  Graphi.me je veb aplikacija koja stvara infographic koji prikazuje grafik vaših Facebook prijatelja.

  Veoma je jednostavna za korišćenje i za nekoliko sekundi vam pokazuje potpun grafički prikaz vaših prijateljima na društvenoj mreži. U njemu vidimo informacije vezane za našu zajednicu prijatelja, njihova prosečna starost, broj korisnika po polu, vrsti uređaja koji se koriste za povezivanje sa facebook-om, bračni status, zemlje iz koje dolaze, kao i druge zanimljive informacije  a podaci su dobijeni od postojećih delova i publikacija na našem zidu.

  Ovo nije prvi put da vidimo neku aplikaciju koja je u stanju da generiše kompjutersku grafiku sa našim ličnim podacima. Tokom 2012 godine predstavljeni su brojni takvi alata koji se povezuju sa našim profilima u cilju dobijanje podataka ali za razliku od ostalih Graphi.me je doneo eleganciju a pre svega je urađen sa ukusom i stilom.

  Korišćenje ove aplikacije je vrlo jednostavno, prvo treba omogućiti pristup aplikaciji vašem Facebook-u. Kada završite , kliknite na crveno dugme na kome piše ” My Friends” i za kratko vreme ćete imati grafiku vaših Facebook prijatelja kao što možete videti iz sledećih fotografija.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here