Graphi.me – aplikacija koja vam predstavlja informacije o vašim prijatelja na Facebook-u

Graphi.me je veb aplikacija koja stvara infographic koji prikazuje grafik vaših Facebook prijatelja.

Veoma je jednostavna za korišćenje i za nekoliko sekundi vam pokazuje potpun grafički prikaz vaših prijateljima na društvenoj mreži. U njemu vidimo informacije vezane za našu zajednicu prijatelja, njihova prosečna starost, broj korisnika po polu, vrsti uređaja koji se koriste za povezivanje sa facebook-om, bračni status, zemlje iz koje dolaze, kao i druge zanimljive informacije  a podaci su dobijeni od postojećih delova i publikacija na našem zidu.

Ovo nije prvi put da vidimo neku aplikaciju koja je u stanju da generiše kompjutersku grafiku sa našim ličnim podacima. Tokom 2012 godine predstavljeni su brojni takvi alata koji se povezuju sa našim profilima u cilju dobijanje podataka ali za razliku od ostalih Graphi.me je doneo eleganciju a pre svega je urađen sa ukusom i stilom.

Korišćenje ove aplikacije je vrlo jednostavno, prvo treba omogućiti pristup aplikaciji vašem Facebook-u. Kada završite , kliknite na crveno dugme na kome piše “ My Friends“ i za kratko vreme ćete imati grafiku vaših Facebook prijatelja kao što možete videti iz sledećih fotografija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here