Grayling Srbija – praksa za buduće komunikatore

Ako želite da razvijete vaše veštine u međunarodnoj konsultantskoj kompaniji prijavite se za volonterski program za buduće komunikatore koji organizuje kompanija Grayling Srbija.

O kompaniji: Grayling je međunarodna konsultantska kompanija osnovana 2002. godine, sa sedištem u Velikoj Britaniji. Kompanija pruža konsultantske usluge iz oblasti odnosa sa javnošću, odnosa sa korporativnim klijentima i javnim institucijama, u regionu centralne, istočne i jugoistočne Evrope, kao i u regionu Evroazije. Portfolio klijenata kojima Grayling Srbija pruža konsultantske usluge obuhvata kompanije kao što su IBM, Discovery Networks, Diageo, Lenovo, Kaspersky Lab, Ses Astra.

Grayling

Trajanje prakse: 3 meseca.

Radno vreme: 9:30 – 13:30 (fleksibilno).

Obaveze kandidata: Dva volontera će biti podrška Grayling timu u periodu trajanja prakse. Tokom njihovog boravka u Grayling-u, volonteri će imati zadatak da razviju osnovne veštine neophodne za praćenje medija i pisanje izveštaja na osnovu medijskog sadržaja (ne obuhvata prikupljanje medijskih objava), kao i osnove odnosa sa javnošću. Kandidatima će biti obezbeđeni dodatni treninzi tokom njihovog boravka u kompaniji.

Kriterijum za odabir kandidata: Ambiciozni, motivisani kandidati koji poseduju odlično pisano i govorno znanje engleskog i srpskog jezika.

Rok za prijavu: stalno otvoren

Proces odabira kandidata: Dva kandidata biće izabrana za rad u Grayling-u u periodu od 3 meseca. Kontaktiraćemo samo one kandidate koji uđu u uži izbor.

Šta nudimo kandidatima: Odabrani kadnidati imaće priliku da steknu značajno iskustvo u radu sa nekim od svetski poznatih kompanija, a Grayling će kandidatima obezbediti pismo preporuke, ako nakon završetka prakse nauče da profesionalno i precizno ispunjavaju svoje radne zadatke i dužnosti.

Za dodatne informacije, kontaktirajte nas: Milica Divić

telefon: 011/328 7080

e-mail: [email protected]

Veb stranica kompanije:www.grayling.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here