Job fair 2017 – Tvoja karijera počinje ovde

  Organizacija BEST podeveti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu da lakše stupe u kontakt sa poslodavcima kompanija izraz ličitih oblasti poslovanja.  Reč je o sajmu poslova i stručnih praksi „Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!“ u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope Niš – BEST Niš.

  Job fair 2017

  Studenti koji traže posao ili stručnu praksu će biti u mogućnosti da svoje CV-eve predaju lično predstavnicima kompanija i na taj način steknu iskustvo u komunikaciji, intervjuima za posao, a nakon odabira i određene veštine u samom poslovanju.

  Cilj ovog sajma je, pre svega, primena naučenih znanja stečenih na fakultetu zahvaljujući različitim obrazovnim profilima i sticanje praktičnog iskustva koje studenti nemaju prilku da steknu tokom formalnog obrazovanja. Takođe, studentima i mladim ljudima će biti organizovane besplatne radionice, prezentacije kompanija, seminari i treninzi. Ovo će im omogućiti da unaprede veštine koje su cenjene u savremenom poslovanju i učiniti ih konkurentnijim na tržištu rada.

  Sajam će se održati 6. i 7. marta 2017. godine u holu Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu, pod sloganom “Tvoja karijera počinje ovde!”, jer svake godine odabrani kandidati dobiju priliku da svoju karijeru započnu baš na sajmu.

  Više informacija o sajmu kao i sve novosti o kompanijama učesnicama i pokroviteljima sajma možete pronaći na adresi www.jobfairnis.rs.

  Na istom sajtu studenti mogu načiniti i prve korake ka svetlijoj budućnosti, time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, a koja će biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here