Hello! je potpuno nov koncept noćnog provoda

Hello! je potpuno nov koncept noćnog provoda čije su tri ključne reči Koncert, Klub i Noć. Konceptualno se izdvaja po tome što događaj menja svoju lokaciju, svaki put posećujući drugi grad pa čak i drugu zemlju. Želja je da se pomeraju granice muzičkih događaja i šire pozitivne emocije. Svakim dešavanjem predstavljaju se različiti muzički stilovi, umetnost i multimedija.Prikazivanjem popularnih i afirmisanih muzičkih umetnika, DJeva i bendova ostvariće se platforma za kasnije predstavljanje još neafirmisanih umetnika i njihovih aktova.

Hello!

Hello! je za svoje vatreno krštenje i prvu destinaciju izabrao Beograd, grad koji je svetski priznat po svom noćnom životu i koji predstavlja prestonicu klabinga i dobre zabave u regionu.

Hello! u svom prvom predstavljanju, 18. Decembra u Mikser House-u ugostće 6 Djeva među kojima su poznata imena sa svetske muzičke scene, regiona i neizostavna domaća podrška. Muzički će biti karakterisan mekšim, melodičnijim techno pravcima. Mixerhouse će vizuelno potpuno biti prilagođen Hello! konceptu, publika će pored u vrhunskom zvuku koji je i najbitniji deo jednog kvalitetnog događaja, moći i vizuelno da uživa u čarima 3D mapinga.

Line up:

DOMINIK EULBERG (Nemačka)
Ovaj rejver ornitolog podjednako je internacionalno DJ ime u velikom usponu i ljubitelj i posmatrač flore i faune. U ovo vreme ogoljenog, suvog techno zvuka, njegov je moto “Više mesa do kostiju” i upravo je to razlog zašto ovaj DJ, producent i remixer ima mnogo veće priznanje od samo još jednog priznatog imena na sceni. Njegova ostvarenja kao DJ i njegovi Remixi za razne artiste poput Hot Chip, DJ Hell, Tiefschwarz, Nathan Fake ili Roman Flügel su takođe nagrađivani više puta. Možda najveća referenca ovog mladog umetnika je to da je ponosni član visoko poštovane Coocoon etikete za koju izdaje.
https://soundcloud.com/dominik-eulberg
https://www.facebook.com/dominik.eulberg

MARKUS WESEN (Nemačka)
Svojim jedinstvenim mixevima, osvojio je publiku širom zemaljske kugle potpuno zaslušno dobio rezidenture u najpoznatijim klubovima Ibize, Amnesia i Space. Svoj uspeh krunisao je albumom “konzentration auf das WESENtliche” a njegova izdanja se uvek mogu čuti u mixevima poštovanih imena svetske muzičke elektronske scene, Maceo Plex, Gabriel Ananda, Steve Lawler, John Digweed oder Animal Trainer.
https://soundcloud.com/markuswesen
https://www.facebook.com/MarkusWesenArtistpage

HOMEBOY (Hrvatska)
Homeboy-evo konstantno eksperimentisanje sa zvukom dobilo je priznanje lejblova Speak Recordings, Hypercolour, Burek ali i navelo Marka da zajedno sa svojim saradnikom osnuje lejbl pod nazivom House Is OK. Sa naglaskom na House, Techno i Disco zvuku, njegova muzika se može nazvati električnom, izuzetno ritmičnom i savršenom za igru. Jedna od destinacija na kojoj ste mogli da slušate ovog vrsnog producenta je Sonus festival, gde je radio warm up za neprikosnoveni duo Pan Pot.
http://soundcloud.com/houseisok
http://www.facebook.com/houseisok
http://www.myspace.com/imhomeboy

KRISTIJAN MOLNAR (Srbija)
Kristijan Molnar svoju muzičku karijeru započeo je radisjkom emisijom Christallization Radio Show koja je nastala iz skromne želje za promovisanjem sveže elektronske muzike slušaocima radija i od tog momenta oni su nerazdvojni tandem. Već četiri godine iza sebe uspešno predstavljaju trendove u elektroskoj muzici i gostujućim miksevima i intervjuima promovišu domaće i strane artiste. Konstantnim preslušavanjem nebrojeno mnogo izdanja, ovaj mladi artist u potpunosti zna koji su trenutno najtraženiji zvuci svetske underground scene i time širi kako svoje, tako i horizonte svojih slušalaca. Kristijan trenutno radi petu sezonu Chritallization radijske emisije i jedan je od najtraženijih imena mlađe beogradske underground scene.
www.christallization.rs
www.soundcloud.com/christallization
www.facebook.com/djkristijanmolnar

DESATURATE (Srbija/Australija)
Mnogima upućenim u progressive/house/techno zvuk poznat je kao jedan od članova Progress Inn dvojca, a od 2015. radi svoj solo projekat kao Desaturate. Posle 15 godina provedenih u Australiji gde je svirao na mnogim festivalima i klubovima podržavajući svetske zvezde kao sto su Hernan Cattaneo, Guy J, Sasha, James Zabiela, Timo Maas i mnogi drugi, on se vraća u Srbiju sredinom 2013. Od tada njegov focus je više na zabavljanje ljudi iz regiona i predstavljanje svog unikatnog zvuka koji ne prati određene žanrove, već se jednostavno fokusira na kvalitetnu muziku.
https://soundcloud.com/desaturatemusic
https://www.facebook.com/desaturatemusic

CHAMAE (Hrvatska)
Već sa 16 godina hrabro je odlučio da se predstavi na prvom takmičenju DJeva i već tada je ostvario prve snove – stao je za mix pult i svojim setom ispričao priču, zabavio publiku i razveselio ih i nakon tog, sve je krenulo svojim putem, razigravao je publiku u mnogim klubovima, festivalim ali i na privatnim zabavama. Chamae nije isključivo DJ i muzičar. Zajedno sa svojom ekipom prijatelja i saradnika stoji iza nekoliko uspešnih projekata prepoznatih u Hrvatskoj, ali i šire. Predsednik je organizacije Burek i član nekoliko organizacija za promovisanje elektronske muzike, autor web recenzija DJ opreme, organizator i suorganizator većih i manjih partyja, koncerata i događaja. Takođe Chamae je i osnivač novog internacionalnog projekta – Hello! Concert Club Night.
http://www.chamae.net/
https://www.facebook.com/chamaemusic
https://soundcloud.com/chamae

Pretprodaja karata se vrši na svim Gigstix prodajnim mestima i u prostorijama organizacije Srbija za mlade na adresi Balkanska 18/99, Beograd.

Cena karata u pretprodaji kreće od 600 dinara kolika je cena prvog kontigenta, nakon toga cena će se povećati na 800 dinara i na kraju poslednji kontigent će biti po ceni od 1.000 dinara. Na ulazu samog događaja cena karte će iznostiti 1.200 dinara.

VIP karte dostupne su isključivo preko emaila [email protected] i to po ceni od 1.800, 2.400 i 3.000 dinara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here