Humanitarno Stand up veče na FON-u

U petak 28. aprila na Fakultetu organizacionih nauka s početkom u 19h, biće održano drugo po redu humanitarno Stand up veče​, koje organizuje Unija studenata FON-a u saradnji sa humanitarnom organizacijom Humanijada​ u okviru njihovog projekta Noć Humanijade​.

Studenti će imati priliku da uživaju u humoru najpoznatijih imena domaće stand up scene, kao što sto su Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis, Srđan Slijepčević ​i Srđan Jovanović​.

Humanitarno Stand up veče na FON-u

Noć Humanijade predstavlja jedinstven projekat koji okuplja sve fakultete Beogradskog univerziteta gde svaki za sebe organizuje humanitarno događanje, a cilj ovogodišnjeg projekta, pored dobre zabave, smeha i druženja, je prikupljanje potrebnih novčanih sredstava za Kliničko-bolnički centar Zvezdara​.

Dođite ovog petka na FON da se zajedno smejemo i učinimo nešto korisno za našu zajednicu.

Za više informacija posetite Unija studenata FON-a ili event.

O Uniji studenata FON-a:

Unija studenata FON-a je novoosnovana studentska organizacija na Fakultetu organizacionih nauka, koja je počela sa radom 2016. godine sa ciljem da podigne svest o studentskim pravima i utiče na bolju informisanost i kolegijalnost među studentima. Iako važi za mladu organizaciju, njeni članovi su u protekloj godini imali priliku da uspešno realizuju četiri projekta. Pored humanitarne Stand up večeri, u 2017. godini su realizovana još tri projekta, kako humanitarnog, tako i društveno – odgovornog karaktera. Kroz projekte svi članovi imaju priliku da se edukuju, usavršavaju i stiču iskustvo u oblastima koje su u korelaciji sa njihovim interesovanjima, što im daje motivaciju da u budućnosti budu još kreativniji i odvažniji u realizaciji projekata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here