Nedelja treninga i radionica „BEST Week“ – „Upgrade your skills!“

Lokalna grupa Udruženja Studenata Tehnike Evrope-BEST Niš već petu godinu organizuje nedelju treninga i radionica „BEST Week“ , koja će se ove godine održati pod sloganom „Upgrade your skills! “.Uspeh dosadašnjih nedelja treninga i radionica „BEST Week“ ostavio je za sobom svojevrsni pečat inovativnosti i težnju da događaj dobije tradicionalni karakter u Nišu.

Događaj će trajati 5 dana i biće sproveden od 08. do 12. maja 2017. godine, u saradnji sa Kancelarijom za mlade Niš, Swisslion-Takovo, kao i brojnim pokroviteljima i prijateljima. Predavanja će predstavljati teorijski uvod u radionice i treninge, dok će prezentacije dati učesnicima uvid u to zašto je obrađivana tema bitna i u kojim se sve oblastima može primeniti. Naš zadatak je da učesnici teorijska znanja koja steknu na radionicama primene u praksi. Njih će održati stručnjaci i licencirani predavači koji imaju dosta iskustva i koji znaju šta je aktuelno na tržištu. Krajnji cilj je da učesnici nakon treninga razviju, odnosno unapredne znanje i veštine iz određene oblasti. Osim toga, ovaj događaj za cilj ima i podsticanje mladih na aktivizam kroz rad u omladinskim organizacijama.

BEST Week Upgrade your skills

Oblasti koje će „BEST Week“ obuhvatati su: IT, preduzetništvo, psihologija, marketing, razmena studenata, start up projekti. Događaj je koncipiran tako da se u toku jednog dana obrađuje jedna ili više tema. Na taj način omogućićemo učesnicima da se opredele za obrađivanje raznovrsnih aktuelnih i bitnih oblasti nauke i kulture, koje su u sferi njihovih interesovanja.

Udruženje studenata tehnike Evrope „BEST Niš“ već nekoliko godina uspešno organizuje veliki broj projekata, od kojih je većina internacionalnog karaktera. Cilj nam je da, kao i kroz sve događaje organizovane od strane naše studentske organizacije, pružimo neformalno obrazovanje kroz niz netipičnih načina predavanja i vidova učenja. Osim proširivanja neformalnog obrazovanja, teži se i ka podsticanju mladih da se uključe u rešavanje aktuelnih problema u društvu i lokalnoj zajednici.

Vesti i dešavanja o drugim događajima i radu BEST-a možete pratiti na sajtu.

Za sve dodatne informacije možete posetiti našu FB stranicu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here