Incitement: Preduzetništvo kao životni stil

U devetoj epizodi trećeg serijala gledaćete 

Preduzetništvo kao životni stil 

Incitement

Svedoci smo velikih promena koje se dešavaju širom sveta – od migrantske krize do ekoloških katastrofa. Ovi globalni problemi utiču na naš svakodnevni život i naš opstanak zavisi od našeg ponašanja i postupaka. Inovativan i preduzetnički pristup razvijaju naš potencijal kao i ljudski, socijalni i finansijski kapital. Inovacija je postala neophodna zbog sve komplikovanijeg sveta u kome biznis, javna preduzeća, organizacije civilnog društva i pojednici funkcionišu. Lifestyle Entrepreneurship događaj je prilika za mlade ljude da izgrade svoj kapacitet dizajniranja održivije budućnost i uz jaku motivaciju i građenje veština zajedno sa lokalnim vršnjacima i preduzetnicima. Događaj će se održati: u sredu 01. juna 2016. godine u 18:00 časova, u Impact Hub-u, Makedonska 21, Beograd. Da biste bili u toku sa najnovijim informacijama u vezi sa događajem, pridružite nam se i na fejsbuk eventu.

Lifestyle Entrepreneurship događaj je za mlade ljude koji žele da postanu uticajni lideri u svojoj oblasti. Događaj će se fokusirati na građenje preduzetničkih veština 21. veka – kao što su kreativnost, kolaboracija i efikasna komunikacija. Sposobnost kritičkog razmišljanja, uspostavljanja jake saradnje, efektivne komunikacije, generisanja prototipa i kreativno rešavanje problema stvara najbolju moguću praksu koja se može koristiti za stvaranje otpornijih i održivijih zajednica. Govornici na samom događaju će biti uskoro objavljeni na našoj FB stranici.

Incitement Srbija je deo globalne mreže koja pomaže ljudima da se povežu, iznesu svoje idejei p reuzmu inicijativu, da bi od okruženja u kom žive napravili okruženje kakvo žele.Svaki od događaja imadrugačiju temu, o kojoj pričaju dva govornika. Oko zadate teme, okupljamo različite profile ljudi, dajući im šansu da se upoznaju i povežu, kao i da čuju seriju zanimljivih govora, koji će ih pokrenuti na akciju. Dajemo im priliku da podele svoje ideje sa drugima i motivišemo ih da ih sprovedu u delo.

Zainteresovani se za ovaj događaj mogu prijaviti putem: http://bit.ly/1QXxg1w

ARE YOU READY TO BE INCITED?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here