Beogradski manifest – centar najbolje zabave

Veliki Festival manifestacija i destinacija „Beogradski Manifest“ će i ove godine od 27. do 29. maja otvoriti kapije Beogradske tvrđave i Gornji Grad pretvoriti u centar najbolje zabave u regionu.

najbolje zabave

Festival će biti podeljen u više od 10 zona koje u toku dana nude bogate sadržaje za celu porodicu, dok su večeri rezervisane za muzičke koncerte.Svakoga dana od 10 časova posetioci će imati priliku da se na jednom mestu upoznaju sa programima najboljih manifestacija u zemlji, ali i sa najzanimljivijim destinacijama i turističkom ponudom za predstojeću letnju sezonu.

U Svetu dobre hrane kulinarske specijalitete će pripremati najbolji kuvari gastronomskih festivala. U bioskopu na otvorenom biće predstavljena najnovija filmska ostvarenja i programifilmskih festivala, dok će na Plesnoj livadi svoje umeće pokazati najbolji igrači festivalaigre, plesnih i baletskih škola. Mališanima je posvećena posebna pažnja i oni će tokom celog dana moći da gledaju pozorišne predstave, nastupe dečijih horova, da uživaju ujahanju konja i učestvuju u brojnim radionicama i igrama, a decu stariju od 5 godinaroditelji će moći da ostave sat vremena na čuvanje animatorima. U olimpijskoj godini u Sportskoj zoni će biti predstavljene olimpijske sportske discipline i posetioci će moći da učestvuju u raznim takmičenjima. Takođe ćemopredstaviti i naše olimpijce, što će biti jedinstvena prilika da im poželimo sreću pred odlazak u Rio de Žaneiro.

Prošle godine „Beogradski Manifest“ je po prvi put u Beogradu organizovao Festival balona i Festival vatrometa, što je izazvalo oduševljenje brojnih posetilaca. Iove godine će samo posetioci „Beogradskog Manifesta“ biti privilegovani da prisustvujujoš većoj čaroliji.Svako veče „Beogradski Manifest“ će se pretvoriti u veliki muzički festival, jer će na Kultur šok bini biti održano više od 40 koncerata renomiranih bendova različitih muzičkih pravaca, a Tradicional bina će biti rezervisana za izvođače tradicionalne i etno muzike. Tri večeri odlične muzike za svačiji ukus.

Radno vreme festivala je od 10 časova do ponoći. Svi programi na festivalu (filmovi, koncerti, pozorišne i plesne predstave i dr) su besplatni. Plaća se samo ulazna festival 350 dinara, a za decu do 10 godina ulaz je slobodan. Ulaznica je ujednoi konzumacija za neki od proizvoda partnera festivala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here