WordCamp Belgrade 2016 – znanjem do zarade i karijere

Beograd, 27. maj 2016. – Potrebno vam je znanje iz WordPressa iz prve ruke? To i mnogo više dobićete na predstojećem WordCamp Belgrade 2016, koji se održava u Beogradu 4. i 5. juna na Singidunum Univerzitetu.

wordcamp-belgrade-2016-znanjem-do-zarade-i-karijere

U 2 dana, koliko traje konferencija,  učesnicima će se obratiti predavači iz Amerike, Bugarske, Italije,  Holandije, Hrvatske, Slovačke i Srbije od kojih će posetioci moći da saznaju kako postati i biti WordPress developer, šta je potrebno da se započne rad na ovoj platformi i kako zaraditi novac od nje, pa sve do toga kako se obraćati ciljanoj publici i izgraditi svoj brend pomoću kvalitetnog online sadržaja.

WordCamp Belgrade 2016 je najveća regionalna konferencija posvećena WordPressu koja, pored stručnih predavanja i konkretnih primera i novina iz oblasti WordPressa, obezbeđuje i besplatne radionice i obuke svim zainteresovanim učesnicima. Detaljan raspored predavanja i spisak svih govornika nalazi se na sajtu konferencije, karte možete rezervisati na ovom linku, a zvaničan hashtag konfrencije i, ujedno, način na koji možete ispratiti sve zanimljivosti je #WCBGD.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here