InterFON prima nove članove

Da li ste ikada razmišljali da u svoju studentsku svakodnevicu unesete malo nesvakidašnjeg? Da upoznate nove, drugačije ljude? Da li ste želeli da pored predavanja na fakultetu i učenja raznih teorija i teorema, naučite nove stvari, steknete nove veštine a koje ne zahtevaju sate provedene nad knjigom?

A šta mislite kako se vodi jedan tim ljudi? Šta se krije iza lepo uređenog i dizajniranog sajta? Ili, na koji način privući nekog da pročita tekst pisan vašim perom? Neke od tih mogućnosti i znanja pružiće vam ovaj studentski časopis.

Od osnivanja časopis InterFON se trudi da pruži korisne, kvalitetne i zanimljive informacije, da omogući članovima redakcije da uče, rade u timu i predstave mišljenje studenata na najbolji mogući način. Naš cilj jeste da obavestimo studente o svim dešavanjima, bilo da je reč o interesantnim događajima koje treba posetiti, ili praksama i seminarima na koje treba otići i steći kvalitetno vannastavno znanje i iskustvo, korisno u daljem razvoju ličnosti.

InterFON redakcija pruža mogućnost studentima različitih opredeljenja da joj se priključe. Sastoji se od dve velike celine: dva kreativna i pet organizacionih timova.

Tim autora, koji uključuje i dopisnike, zadužen je za sav kvalitetan sadržaj na sajtu. Opisuje svet iz svog, drugačijeg ugla. Vodi do najudaljenijih predela mašte. Pruža informaciju iz prve ruke.

Foto tim – grupa umetnika koja će vam na milion različitih načina pokazati kako izgleda svet kroz njihov objektiv. Kako svaki delić našeg okruženja može da krije neku neverovatnu priču. Ovaj tim zna da uhvati momenat, zna da na sve gleda drugačijim očima, u drugoj boji.

CR timtim za korporativne resurse – zadužen je za ostvarivanje i održavanje saradnje sa kompanijama, studentskim organizacijama i fakultetima.

PR timtim za odnose sa javnošću – tu je da izgradi imidž i reputaciju časopisa, kako putem interneta i društvenih mreža tako i u svakodnevnim interakcijama sa korisnicima.

IT timtim za informacione tehnologije, i Dizajn tim zajedno čine naš sajt ovakvim kakav danas jeste.

HR tim – tim za međuljudske resurse – predstavlja sponu koji radi na tome da obezbedi najbolje ljude za redakciju i da ih motiviše da uvek mogu da budu bolji.

Raznolikost je ono što čini redakciju posebnom. Različite ideje, različiti svetovi mašte, različite veštine i tehnike vladanja situacijom. Bilo da želiš da istražuješ različite oblasti tvog interesovanja ili da stekneš praktično iskustvo u oblastima informacionih tehnologija, dizajna, PR-a, ljudskih i korporativnih odnosa, dobrodošao si!

Za sve one koji žele da postanu deo prijateljskog i uspešnog tima, za one koji žele da saznaju mnogo toga zanimljivog i korisnog, prijave su otvorene do 8. novembra 2016, a potrebno je prijaviti se na ovom LINKU.

InterFON

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here