Iskoristi jedinstvenu šansu i volontiraj u Egiptu!

Veliki si ljubitelj istorijskih spomenika i drevnih gradova i muzeja? Ujedno želiš da podržiš ostvarenje jednog od cilja Ujedinjenih nacija – unapredjenje kvalteta obrazovanja? Onda je internacionalni program volontiranja Global Citizen prava prilika za tebe!

U sklopu programa, mi izdvajamo za tebe projekat „Enlighten“, u Egiptu, u gradu Kairo, u trajanju od šest nedelja.

Prijavom na volontersku praksu dobijaš priliku da radiš u organizaciji koja direktno doprinosi poboljšanju kvaliteta obrazovanja u Egiptu. Imaćeš priliku da decu i mlade učiš osnovama engleskog jezika, da kroz različite  aktivnosti, takmičenja i radionice istima pomogneš da shvate koje su to životne vrednosti. Kroz prezentacije o svojoj zemlji ćeš ih uputiti o našoj kulturi i tradiciji kako bi oni što bolje razumeli svet oko sebe. Takodje, novo okruženje u kojem ćeš živeti i raditi naučiće te da pronađeš rešenja na probleme sa kojim se možeš svakodnevno  suočiti, pa te pozivamo da preuzmeš rizik! A sve što je potrebno je da si student, da imaš nivo engleskog jezika B2 i da imaš veliku želju za iskustvom i nezaboravnom avanturom!

Trajanje prakse je od 01. avgusta do 12. septembra 2016. godine. Naravno, putovanje u Kairo ne bi bilo potpuno bez posete obližnjeg grada Giza, pa, nakon završenog projekta imaš priliku da posetiš isti  – gde će te džinovski drevni spomenici ostaviti bez daha! Radno vreme je od 10:00-16:00 radnim danima, i od 10:00-12:00 subotom.

 Ukoliko želiš da se prijaviš ili dodatno informišeš za datu ili neke druge prakse koje mladima pruža organizacija      AIESEC, prijavi se na našem sajtu  i bićeš kontaktiran u roku od 24h.

11214221_1602073786716176_1464069002382398828_n

Global Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here