Praksa u Maroku: „Drive Morocco“

Izazovi sebe i dozvoli da te pustinje, ljudi, zvuci, mirisi i boje sunca ugreju u misterioznom Maroku!

Želiš da istražiš nove kulture, da unaprediš komunikacione veštine, iskoristiš svoje znanje na praktičan   način i radiš u novoj sredini? Onda je internacionalni program volontiranja Global Citizen prava prilika za tebe!

 U sklopu programa, mi izdvajamo za tebe projekat „Drive Morocco“ u gradu Casablanca, u trajanju od osam nedelja.

Prijavom na volontersku praksu dobijaš priliku da aktiviraš interesovanje dece za učenje engleskog jezika, čime ćeš, ujedno, svoje znanje istog podići na viši nivo. Putem prezentacija svoje zemlje pokazaćeš naše nacionalne tradicije, sa ciljem da drugima ukažeš na raznolikost svetskih kultura i da im pomogneš da dele ideju verske i kulturne tolerancije. Kroz komunikaciju sa decom težićeš ka tome da razviješ njihove sposobnosti, veštine,  slobodu govora, putem različitih igara i radionica, a kao rezultat biće vidljivo poboljšanje ličnog i profesionalnog  razvoja i sticanje samopouzdanja. Sve što je potrebno je da si student, da imaš nivo engleskog jezika B2 i da imaš veliku želju za iskustvom i nezaboravnom avanturom!

Trajanje prakse je od 01. jula do 30. septembra 2016. godine, što ti daje priliku da pored rada, posetiš i letovalište Aïn-Diab, sa pregršt bazena, dok tokom večeri, možeš da se uveriš zašto je Kazablanka grad koji nikada ne spava! Radno vreme je od 10:00-16:00 radnim danima, i od 10:00-12:00 subotom.

 Ukoliko želiš da se prijaviš ili dodatno informišeš za datu ili neke druge prakse koje mladima pruža organizacija AIESEC, prijavi se na našem sajtu i bićeš kontaktiran u roku od 24h.

11214221_1602073786716176_1464069002382398828_n

Global Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here