Iskoristi priliku – prijavi se za Studentski privredni forum 2016!

Drugi Studentski privredni forum održaće se 4. i 5. marta u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu. Interesovanje studenata je veliko, zbog čega je rok za prijave produžen, tako da se svi zainteresovani mogu prijaviti do petka, 26. februara.

Studentski privredni forum

Na Forumu se ove godine očekuje preko dvesta učesnika – kako studenata beogradskih fakulteta, tako i onih sa univerziteta širom Srbije, a očekuje se i određen broj gostiju iz regiona. Potpredsednica Vlade Srbije, prof. Dr Zorana Mihajlović, svečano će otvoriti Forum. Nakon toga će učesnici imati priliku da, u toku dva dana trajanja seminara, čuju brojne stručnjake iz različitih oblasti društvene prakse, poput Jasmine Stojanov, direktorke agencije Nova PR koja će im približiti značaj koji PR ima danas, zatim Nikole Vučićevića, osnivača platforme Brides2Bride i Photobooth kabine za slikanje, koji će govoriti o svom preduzetničkom putu i načinu na koji treba razvijati svoje ideje. Na temu socijalnog preduzetništva govoriće predstavnici SENS mreže, nacionalne mreže koja okuplja socijalna preduzeća, kao i predstavnici socijalnog preduzeća Liceulice, koje realizuje brojne aktivnosti sa ciljem ekonomskog i socijalnog uključivanja marginalizovanih grupa. Ovo su samo neka od brojnih imena koja će uzeti učešće na seminaru u okviru koga će se realizovati pet panel diskusija i četiri predavanja na teme poput zelenog preduzetništva, žena u preduzetništvu, pokretanja startapa, korišćenja potencijala društvenih mreža u poslovne svrhe.  Biće organizovane i praktične radionice koje će učesnicima pomoći da poboljšaju svoj javni nastup.

Studentski privredni forum podržan je od strane Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja, kao i Privredne komore Srbije. Partneri projekta su Coca-Cola Hellenic Group, Pasta Veloce, Chips Way, Puzzle Group, Atelje 212 i Obrazovni centar Equilibrio.

Ukoliko želite da se prijavite, to možete uraditi klikom na link http://goo.gl/forms/gtt8Uzx2sp. Broj mesta je ograničen, tako da vas pozivamo da se što pre prijavite i obezbedite sebi mesto na drugom Studentskom privrednom forumu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here