Iskustva u mirovnim misijama UN

Želimo vas pozvati na predavanje na temu ,,Iskustva u mirovnim misijama UN”, čija je svrha upoznavanje prisutnih sa mogućnostima zaposlenja u UN, opis mogućih poslova, način konkurisanja, kao i lična iskustva predavača koji je sve to prošao. Posebna pažnja biće posvećena načinu i procesu aplikacije, te pozivamo one koji su zaista zainteresovani za angažovanje u mirovnim misijama i UN da obavezno posete ova predavanja. Takvim angažovanjem pruža se jedinstvena prilika za razmenu iskustava sa ljudima iz celog sveta i usavršavanje jezika, sticanje novih znanja i njihovo dalje prenošenje.

UN

Mesto održavanja predavanja:

Skupština Grada Beograda – Skupštinska sala br. 9

Adresa: Trg Nikole Pašića 6

Termini održavanja predavanja:

  1. i 27.07.2016. 10-15 časova

Napominjemo da su predavanja edukativnog karaktera (tj. nema eliminacija, potvrda o pohađanju ili slično), ali bi bilo dobro da prisustvujete na oba predavanja jer su tematski povezana i dopunjuju se, pa molimo da to uzmete u obzir pre prijave.

Način prijave:

Prijave su moguće putem linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLi2Pb3s3uRf_X9of6k5ZgS608avfW1SNGLYEDc4JZoaM3sw/viewform

Motivaciono pismo ne treba da bude duže od 10 rečenica, a u njemu objasnite zašto želite da prisustvujete ovoj seriji predavanja i na koji način mislite da će vam ona biti korisna. Molimo vas navedite i da li ste do sada aplicirali za rad u mirovnim misijama ili UN uopšte, kao i koliko ste upoznati sa tematikom.

Prijave su otvorene do ponedeljka, 25.07. do 10 časova, svi polaznici koji su su se blagovremeno prijavili i ispunjavaju uslove biće kontaktirani po završetku prijava.

Broj mesta je organičen!

Biografiju predavača možete preuzeti ovde: Biografija_predavaca_Aleksandar_Ljubicic.docx

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here