Izložba Ne(Mir) u UK Vuk-u

  IZLOZBA---najava (2)

  Tokom prvog Start up festivala Junski rok 2, na kom je učestvovao veliki broj mladih umetnika, fotografijom su dokumentovani svi programi festivala, predstave, izložbe, koncerti i javna čitanja drama. Ove foto zapise radila je mlada studentkinja Fakulteta za medije i komunikacije – smer Digitalne umetnosti Nataša Ilić.

  Nataša Ilić završila je VII beogradsku gimnaziju, a nakon toga upisala Fakultet za medije i komunikacije. Njena prva strast bio je ples, koji je trenirala od malena, odatle i večita zainteresovanost za pokretom i scenom. Bližnji je iz šale zovu Arhiver, jer da nije čuvala i stvarala fotografije, danas se pola ljudi, iz njenog okruženja, ne bi sećalo šta se sve desilo. Danas, onako naivno i dečije pokušava da, kroz ugao objektiva, svojim fotografijama, zaustavi vreme.

  Untitled
  Na festivalu Junski rok 2 iz ugla objektiva Nataše Ilić od 01. do 30.juna u Uk Vuk biće postavljena izložba fotografija Ne(Mir).
  Izložba fotografija Ne(Mir) predstavlja ekspresiju emotivnih stanja, ona koja nas uznemiruju, izazivaju bol, strah, nemir i ona koja nas smiruju, izražavaju spokoj, bezbrižnost, mir.

  Otvaranje izložbe zakazano je za 01.jun u 19č, foaje scene Kult, Uk Vuk.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here