Izložba Ne(Mir) u UK Vuk-u

IZLOZBA---najava (2)

Tokom prvog Start up festivala Junski rok 2, na kom je učestvovao veliki broj mladih umetnika, fotografijom su dokumentovani svi programi festivala, predstave, izložbe, koncerti i javna čitanja drama. Ove foto zapise radila je mlada studentkinja Fakulteta za medije i komunikacije – smer Digitalne umetnosti Nataša Ilić.

Nataša Ilić završila je VII beogradsku gimnaziju, a nakon toga upisala Fakultet za medije i komunikacije. Njena prva strast bio je ples, koji je trenirala od malena, odatle i večita zainteresovanost za pokretom i scenom. Bližnji je iz šale zovu Arhiver, jer da nije čuvala i stvarala fotografije, danas se pola ljudi, iz njenog okruženja, ne bi sećalo šta se sve desilo. Danas, onako naivno i dečije pokušava da, kroz ugao objektiva, svojim fotografijama, zaustavi vreme.

Untitled
Na festivalu Junski rok 2 iz ugla objektiva Nataše Ilić od 01. do 30.juna u Uk Vuk biće postavljena izložba fotografija Ne(Mir).
Izložba fotografija Ne(Mir) predstavlja ekspresiju emotivnih stanja, ona koja nas uznemiruju, izazivaju bol, strah, nemir i ona koja nas smiruju, izražavaju spokoj, bezbrižnost, mir.

Otvaranje izložbe zakazano je za 01.jun u 19č, foaje scene Kult, Uk Vuk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here