Javni poziv za učešće na festivalu PozitivNI

PozitivNI ulični festival koji će se ove godine održati treći put za redom, 3. juna u Nišu, raspisuje javni poziv za učesnike/performere.

Na Pozitivnom festivalu mogu učestvovati institucije, udruženja i pojedinci iz Srbije i inostranstva koji žele da na bilo koji način prezentuju svoj talenat, kreativnost ili dosadašnji rad.

Svi zainteresovani mogu poslati prijavu sa naznakom „PERFORMER POZITIVNI FESTIVAL 2017“ najkasnije do 1. maja 2017. godine, na mail [email protected].

PozitivNI

Prijava za učešće na festivalu treba sadržati:

  • Ime i prezime performera (ili naziv udruženja/institucije)
  • Kontakt podatke ( e-mail, broj telefona)
  • Kratak opis aktivnosti koju prezentuju
  • Fotografiju, tonski zapis ili video link dosadašnjeg rada (nije obavezno)

Pozitivni festival je pokrenut 2015. godine sa vizijom da okupisve vrste umetnika, muzičara, institucije , pojedince-kreativce i posetiocesvih generacija na jednodnevni događaj koji će im pružiti doživljaj pun pozitivne energije kroz brojne performanse, koncerte ,radionice i  mnoštvo drugih aktivnosti. Od svog nastanka pokupio je veliki broj pozitivnih kritika zahvaljujući inovativnom pristupu i prisustvu velikog broja interaktivnih programa koji se predstavljaju za publiku različitog uzrasta i interesovanja. Za dve godine postojanja na Pozitivnom festivalu nastupilo je preko 1000 učesnika na više od 50 punktova a 20 000 ljudi je posetilo festival.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here