Sedmi Sajam obrazovanja u Pančevu

  Pozivamo vas na sedmi Sajam obrazovanja koji će se održati u sredu 1. marta u Dvorani Apolo (Pančevo) sa početkom u 11h.

  Sajam obrazovanja organizuje Udruženje za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“ u saradnji sa Unijom Srednjoškolaca Srbije, uz podršku grada Pančeva.

  Sajam ima za cilj da srednjoškolce/ke uputi ka prilikama za dalje  školovanje i stručno usavršavanje, kao i da obezbedi obrazovnim ustanovama mogućnost da predstave i prezentuju svoje školske programe budućim studentima – maturantima srednjih škola iz Pančeva.

  Sedmi sajam obrazovanja

  Studenti će odgovarati na pitanja zainteresovanih srednjoškolaca vezana za način upisa fakulteta, tok studija, studijske programekao i van nastavneaktivnosti, sekcije, sportske događaje i generalno studentski život.

  Satnica:

  11h – Početak sajma

  12h – Svečano otvaranje sajma

  12:30 – “Online učenje”

  13:30 – “Kakona master”

  15h – Kraj sajma

  KAKO NA MASTER

  Ino agencija je najbrže rastuća regionalna agencija za studije u inostranstvu, međunarodne škole jezika i akademsku mobilnost. Sa kancelarijama u Beogradu i Novom Sadu, rade kao regionalni predstavnik 200 univerziteta za područjeSrbije, Bosne, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Kosova i Albanije.

  Osim partnerskih univerziteta, omogućavaju pripremu i upis na 5000 državnih i privatnih univerziteta širom sveta. Vode sajtove www.kakonamaster.com i www.kakonaposao.com putem kojih pomažu napredovanje mladih. Do sada su poslali više od 500 studenata na studije. Budite i Vi jedan od njih!

  ONLINE UČENJE

  Education World Wide, Sapere Aude, je jedina svetski priznata online obrazovna platforma sa ATHE akreditacijom za akademske studije, OFQUAL priznanjem od strane Britanske vlade i međunarodnom priznatošću od više od 20 svetski visoko kotiranih univerziteta, Iz Velike Britanije, Evropske Unije i Australije, kao i sa aktivnom saradnjom od preko 300 koledža iz Sjedinjenih Američkih Država.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here