Jedinstvena praksa od šest nedelja – Brazil

Svesni ste da vam je pored studiranja potrebno praktično iskustvo, ali da li biste želeli da ga doživite na jedan uzbudljiviji i egzotičniji način? Pred vama je prilika da baš ovo leto provedete u inostranstvu,  volontirajući u Brazilu.

GE program (Global Enterpreneurs) – program internacionalnih volonterskih praksi u okviru AIESEC organizacije je namenjen studentima završnih godina fakulteta i ostalim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju u željenim oblastima, kao i na razvoju timskog duha i liderskih sposobnosti. Praksa koju mi izdvajamo za tebe u okviru datog programa, održava se u gradu Natalu, na severoistoku Brazila, u trajanju od šest nedelja.

global-entrepreneurs-full-color-green

Radio bi na projektu „Smarketing – Social Management Project“, čiji je glavni cilj implementacija znanja iz komunikacija, administracija i marketing koncepta u škole i nevladine organizacije. Ukoliko su pomenute oblasti predmet tvog interesovanja, onda je ovo jedinstvena prilika da stekneš praktično iskustvo u internacionalnom timu, razvijajući strategije i operativne planove koji će poboljšati rad datih institucija.

Potrebno znanje i veštine za datu praksu:

  • BUSINESS ADMINISTRATION
  • Marketing / Selling skills
  • Project Management
  • Organisational Management.

Radno vreme će biti organizovano u prepodnevnim i/ili poslepodnevnim časovima. Ukupno vreme rada je 20 sati nedeljno.

Ukoliko želiš da se prijaviš ili dodatno informišeš za datu ili neke druge prakse koje mladima pruža organizacija AIESEC, prijavi se na sajtu i bićeš kontaktiran u roku od 24h. Datum početka prakse je 11.07.2016. i trajaće šest nedelja, do 22.08.2016.

Uslovi za praksu:

  • Studenti i mladi do 29 godina
  • Početni nivo (A1) znanja engleskog i španskog jezika.

Global Entrepreneurs prakse ti pored navedenog omogućavaju da se profesionalno usavršiš radom u oformljenom start up-u u inostranstvu. Pruži sebi priliku da se baviš marketingom, ITjem, poslovnom administracijom i prodajom i to sve u izazovnom poslovnom okruženju. Učestvovanjem na ovom projektu dobijaš mogućnost da usavršiš jezik i poslovne veštine, i sve to u internacionalnom timu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here