Želiš li da postaneš Java developer na praksi u Montrealu, u Kanadi?

  Nemaš nikakve planove preko leta? Želiš li da posetiš neku daleku zemlju? Onda je praksa koja se organizuje u okviru Global Talent programa plaćenih stručnih praksi pravi izbor za tebe! 

  Želiš li da postaneš Java developer  na praksi u Montrealu, u Kanadi? Ako si student završne godine ili diplomac studija iz oblasti IT-a, ova praksa će ti omoguciti da razviješ svoje programske veštine. Prisustvovaćeš sastancima kreativnog tima mladih programera i na taj način skupljati dragoceno znanje za svoje buduće zanimanje. Od tebe se očekuje da si fleksibilna i ambiciozna osoba spremna za rad u timu, da iznosiš svoje ideje i da poseduješ poslovnu mudrost, moć pregovoranja, radne navike i veliku zelju za usavršavanjem. 

  Java developer

  Praksa se odvija u periodu od 01.05.2016. do 30.04.2017. i traje 52 nedelje. Radno vreme je od 9-17h, uz platu koja iznosi 2000 CAD. Prva tri meseca nemaš obezbeđeno zdravstveno osiguranje, dok ti posle trećeg meseca kompanija i to obezbeđuje. 

  Ono što se od tebe zahteva je da govoriš odlično francuski jezik, a pored toga govoriš još i engleski, dobro vladaš programima Java i Postgresql. Šta cekaš? 

  Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ove, prijavi se na našem sajtu i bićeš kontaktiran u roku od 24h. Prijave su u toku! Srećno!

  Global Talent je program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu i nudi mogućnost za stručno usavršavanje u različitim oblastima. Na ovaj način dobijaš priliku da usavršiš strani jezik, pokupiš trikove rada inostranih kompanija, iskusiš samostalan život u stranoj zemlji i upoznaš druge kulture.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here