Još jedno veliko ime za 10. izdanje festivala ljubavi – Martin Buttrich 6. avgusta na Lovefestu

U svojoj rođendanskoj godini Lovefest i dalje ne prestaje sa iznenađenjima, a ovog puta organizatori su na listu izvođača dodali još jedno veliko ime. Martin Buttrich, nemački di-džej i producent 6. avgusta dolazi u Vrnjačku Banju na Fire Stage.

Martin ButtrichButtrich je kultno ime u svetu elektronske muzike, a klaberima širom sveta poznat je po svom izuzetnom talentu i umeću za di-džej pultom. Dokaz tome je i nominacija za Gremi nagradu 2003. godine i remix pesme Tori Amosa.Njegovo muzičko putovanje u vodama elektro zvuka počelo je ranih devedesetih godina, a danas više od dve decenije kasnije, zvuk Martina Buttricha je uvek svež i ispred vremena.

Zajedno sa svojim kolegom i di-džejom koga su beogradski klaberi imali priliku da čuju u prestonici, Loco Dice-om Buttrich vodi i razvija izdavačku kuću Desolat, čija se etiketa do sada našla na izdanjima izvođača među kojima su Mathias Kaden, Butch, Robert Dietz, Davide Squillace i mnogi drugi.

Martin ButtrichUz Buttricha iste večeri na najvatrenijoj bini festivala nastupiće i dvojac Pan-Pot, Robert Dietz, kao i Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević.

Kupite karte na rate

Svim posetiocima koji žele da budu deo najvećeg do sada i jubilarnog izdanja Lovefesta, organizatori su omogućili kupovinu karata na tri rate, a ponuda važi i za akciju u okviru koje možete kupiti tri karte i četvrtu dobijate besplatno. Svi oni koji sebi žele da obezbede najbolji pogled na najveću festivalsku binu, VIP karte mogu kupiti po ceni od 39 EUR, a akcija je ograničena samo na prvih 100 kupaca. Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.   

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here