Još nedelju dana do najveće rođendanske žurke – Heineken LoveFest skoro rasprodat

  Još samo osam dana nas deli od najveće rođendanske žurke i desetog izdanja Heineken Lovefesta, koje će od 4. do 6. avgusta biti održano u Vrnjačkoj Banji. Festivalska lokacija se uveliko priprema, a prema rečima organizatora gradi se najspektakularnije izdanje Lovefesta do sada. Osim bina koje će biti veće i bogate scenografijom koja ranije nije korišćena, posetioce očekuju i brojna iznenađenja.

  Lovefest 2015Festival ljubavi gotovo rasprodat

  Za jubilarno izdanje Lovefesta vlada do sada najveće interesovanje, a do početka festival će biti rasprodat. Promotivna cena karte od 25 EUR važi samo još danas, a već od srede 27. jula cena karte za sva tri festivalska dana biće 32 EUR. I dalje nije kasno da okupite ekipu najboljih prijatelja i zajedno uštedite, jer pri kupovini tri karte za festival četvrta ulaznica je besplatna, a karte se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.

  Lovefest 2016_IzgradnjaHoteli rasprodati, još samo 20 mesta u Lovefest kampu

  Smeštajni kapaciteti u Vrnjačkoj Banji su popunjeni, a u Heineken Lovefest kampu ljubavi je ostalo još samo 20 mesta. Ako još uvek niste obezbedili smeštaj, a volite prirodu, Lovefest kamp je pravo mesto za vas.  Poručite ulaznicu po ceni od 15 evra i doživite festival na drugačiji način. Kamp će za sve posetioce biti otvoren 3. avgusta od podneva, a zatvoriće se u 7. avgusta kada poslednji kamper napusti kamp ljubavi.

  Sven Vath, LovefestDa podsetimo, prvo festivalsko veče otvoriće ekipa sa Cocoon etikete na čelu sa Sven Vathom. Uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić, jedan od di-džejeva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem. Na Fire Stage dolaze i Ben Klock, Pan-Pot, Ellen Alien, Marttin Butrich, kao i Marko Nastić, Marko Milosavljević i Dejan Milićević koji će prvi put posle pet godina zajedno nastupiti i pokazati zašto su i dalje legendarni izvođači na ovim prostorima.

  Edo Maajka, LovefestLive Stage je kao i svake godine naklonjen različitim muzičkim ukusima pa će tako tokom tri festivalska dana fanovi hip-hopa imati priliku da čuju nastupe Eda Maajke, Marčela, Stereo Banane, kao i kontroverzne Mimi Mercedez. Za sve ljubitelje gitarskog zvuka na Live binu dolaze Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Disciplin A Kitschme, Ritam Nereda, Bjesovi, E-Play, kao i sastav Irie Fm koji je nedavno osvojio nagradu za najbolji reggae bend u Evropi.  

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here