Kako da napravite svoj prodajni levak i zaradite novac od prodaje proizvoda ili usluge

Veoma često nam se može desiti da mislimo da znamo šta je prodaja, ali da ne uspevamo da prodremo do srži prodaje i zbog toga ne stvaramo dovoljno veliki profit.
Razlog je taj što se fokusiramo na sopstvenu želju da prodamo, umesto na problem koji pokušavamo da rešimo pomoću proizvoda ili usluge koje plasiramo na tržište. Znači, ne radi se o tome da prodamo ljudima stvari koje im ne trebaju ili ne žele, već o tome da rešimo njihov problem. Dakle, šta je prodaja? Kada mi prodajemo? (stalno). Kako da izgradimo ‘levak’ prodaje? Koje su karakteristike idealnog prodavca? Jesi li ti takav, ili poznaješ nekog takvog?Pavle i Gaja će posredovati ovom workbenchu tokom kojeg će te naši partneri iz SpringU-a voditi kroz proces prodaje u livestream-u, predstavljajući product-market-fit modul i pristup koji ćemo zajedno upotrebiti tokom Summerpreneurship bootcampa koji se dešava od 25. do 31. avgusta.

WORKBENCH
GOVORNICI:

Keith Ippel je strastven u pomaganju impact preduzetnicima povezujući njihove ideje sa odgovarajućim alatkama, resursima, tehnologijom i finansiranjem. On je jedan od osnivača SpringU-a čiji je cilj da se fokusira na ranije faze preduzetnika koji imaju visok potencijal i koji žele da učine svet boljim mestom. Keith je mentor u biznisu, analitičar, vođa biznisa, osnivač, izvršni direktor, šef operacija i radio je na raznolikim biznisima od Hiundai-a do Hootsuite-a. On spaja svoju praksu i iskustvo sa tehničkim umećem u cilju stvaranja biznis rukovodstva.

Chin Hing Chang-ov moto je ‘Uči, rasti, menjaj svet’. On je veoma strastven u poljima ličnog razvoja, tehnologije i startap zajednice. Nakon maturiranja na UBC-u sa diplomom iz psihologije, proveo je četiri godine u korporaciji, radeći na prodaji i menadžmentu u maloprodaji, u situacijama sa mušterijama i primio je brojne nagrade za svoja dostignuća iz oblasti prodaje. Prešao je u reduzetništvo u 2011. godini da bi spojio sve zanimanje za tehnologiju i stvorio trajni uticaj u svetu. Od tada, bio je uključen u četiri različita startap-a i istražio je pokretni razvoj, uvoz-izvoz, fotografiju, film i trening rukovodstva.

WORKBENCH:
Workbench je dizajniran da pomogne lajfstajl preduzetnicima, frilanserima i profesionalcima iz različitih oblasti i industrija. Cilj je razvijanje veština i deljenje primenjenog znanja da bi se ljudima pomoglo da ostvare profesionalne uspehe.

Event: https://www.facebook.com/events/282988548741174

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here