Konferencija SportBizz na FON-u

  Interesuje vas menadžment u sportu? Ne propustite jubilarnu petu po redu konferenciju SportBizz, u organizaciji Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka, koja je tradicionalno posvećena sportskom menadžmentu i marketingu.

  Kako je Fakultet organizacionih nauka poznat po afirmaciji sporta i sportskog duha, cilj konferencije je upoznavanje delegata sa ovom temom, kao važnom komponentom socijalnog i kulturnog razvoja društva. Konferencija će se održati 17. i 18. marta u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka, gde će kroz dvodnevna predavanja svi učesnici imati priliku da iz prve ruke čuju iskustva uspešnih sportista, sportskih menadžera i organizacija koje svojim radom i zalaganjem pomažu u organizaciji sportskih događaja.

  Konferencija SportBizz na FON-u

  S obzirom da je za nama godina Olimpijskih igara, tema ovogodišnje konferencije SportBizz biće osvrt na ovaj prestižni sportski događaj, ali i otkrivanje svih pojedinosti pomenute manifestacije.

  Podršku u realizaciji konferencije pružiće nam pored Olimpijskog i Paraolimpijskog komiteta Srbije, sportski novinar Slobodan Šarenac, ali i sportisti Ivana Anđušić Maksimović, Nikola Jakšić, Mihail Dudaš, učesnici Olimpijskih igara u Riju, gde je naša zemlja ostvarila sjajan uspeh, koji kada se u obzir uzme njen broj stanovnika, još više dobija na značaju.

  Našu inicijativu da se učesnicima konferencije SportBizz pruži edukacija iz oblasti sportskog menadžmenta i marketinga, do sada su prepoznali brojni sportski klubovi, individualni sportisti i uvaženi sportski stručnjaci, uz čiju pomoć smo postigli veliko interesovanje kod studenata za ovaj projekat.

  Delegate pored zanimljivih predavanja očekuje i panel diskusija na temu „Stanje sporta u Srbiji ”, o kojoj će diskutovati zajedno sa stručnim pojedincima iz sfere sporta.

  Prijave za konferenciju otvorene  su na sajtu www.ssfon.rs od 8. do 13. marta.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here