Konkurs – Konferencija Fabrika Mladih Preduzetnika 2017

 

Konferencija “Fabrika Mladih Preduzetnika 2017” održaće se u subotu 2. decembra u hotelu 88 Rooms11 časova. Prisutni će kroz niz predavanja uspešnih preduzetnika i panel posvećen finansiranju biznisa bliže da upoznaju svet preduzetništva i steknu neophodno samopouzdanje kako bi se i sami upustili u preduzetnički poduhvat. Prijave se vrše putem formulara.

konkurs

Prvi blok predavanja“Ukusne preduzetničke priče”posvećen je preduzetnicima koji su se oprobali u oblasti gastronomije. Nakon toga, uslediće panel čiji je cilj da predstavi različite pristupe u finansiranju biznisa.

Drugi blok predavanja rezervisan je za preduzetnike koji su odlučili da starim zanatima daju novi, moderni sjaj.

Poslednji blok“Zelene biznis ideje”posvećen je uspešnim poslovnim idejama koje se baziraju na ekološkim i održivim rešenjima.

Predavači i panelisti poseduju zavidno preduzetničko iskustvo i spremni su da ga podele kako bi pomogli budućim preduzetnicima da otklone nedoumice i hrabro krenu istim putem.

Konferencija Fabrika mladih preduzetnika održava se već treću godinu zaredom i predstavlja sastavni deo projekta Fabrika mladih preduzetnika koji Centar za razvoj ideja sprovodi uz podršku Ministarstva omladine i sporta.

Broj mesta je ograničen, a prijave su otvorene do popunjavanja kapaciteta. Požurite i obezbedite svoje mesto!Svi zainteresovani za učešće na konferenciji mogu da se registruju popunjavanjem sledećeg formulara.

Centar za razvoj ideja je nevladina organizacija čiji je fokus podsticanje razvoja kreativnih ideja kod mladih, dok su glavni ciljevi unapređivanje njihovog položaja u društvu, ukazivanje na aktuelne probleme i realizaciju različitih programa za njihovu edukaciju, uglavnom u  oblastima preduzetništva, kulture i ekologije.Više o našim aktivnostima možete da pronađete na sajtu: www.razvojideja.org.rs.

Više informacija o konferenciji možete da saznate i putem naših profila na društvenim mrežama:

Facebook – www.facebook.com/centar.za.razvoj.ideja
Instagram – www.instagram.com/cri.nvo
LinkedIn – www.linkedin.com/company/centar-za-razvoj-ideja
Twitter – www.twitter.com/razvojideja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here