Konkurs – SOFT SKILLS ACADEMY – Unapredi svoje sposobnosti

BESPLATAN SEMINAR LIČNIH I PROFESIONALNIH VEŠTINA

 

Seminar ličnih i profesionalnih veština se održava i ove godine u periodu od 15. do 19. maja 2018. godine u prostorijama Mašinskog fakulteta u Beogradu.

 

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek Lokalni komitet Beograd organizuje, deveti put zaredom, besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština „Soft Skills Academy“ za sve studente Univerziteta u Beogradu. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem prijave na sajtu softskillsacademy.rs od 23. aprila do 8. maja.

 

Podršku projektu „Soft Skills Academy“ pružili su Elektrotehnički fakultet, Univerzitet u Beogradu i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

 

Cilj seminara je da studenti steknu nove veštine i prošire svoje akademsko znanje što će im pomoći u daljem ličnom i profesionalnom usavršavanju. Tokom petodnevnog seminara 50 odabranih učesnika će biti u prilici da prisustvuje edukativnim treninzima. Biće organizovano devet specijalizovanih treninga na temu prezentacionih i komunikacionih veština, vremenskog planiranja,emocionalne inteligencije, liderstva, rada u timu i mnogim drugim. Treninge će voditi međunarodno sertifikovani Istek treneri, kao i predstavnici vodećih konsultantskih i revizorskih kompanija sa kojima smo ostvarili saradnju. Po završetku seminara učesnicima će biti dodeljeni sertifikati potpisani od strane generalnog pokrovitelja Endave i organizatora.

 

„Formalno obrazovanje koje studenti stiču na fakultetu, nažalost, podrazumeva usavršavanje samo u naučnom smislu, pri čemu su praktična i opšta znanja prilično zapostavljena. Akademija „mekih“ veština omogućava studentima da nadograde i druge sfere svoje ličnosti, da upotpune svoje znanje organizacionim i komunikacionim veštinama. Ove veštine mladim stručnjacima olakšavaju prvi kontakt sa budućim poslodavcima i pružaju prvu stepenicu u njihovim profesionalnim karijerama. Pohađanjem Akademije, studenti prave veliki korak na ličnom i profesionalnom nivou, i time postaju spremniji za sve ono što ih čeka u poslovnom svetu.“, poručuju organizatori projekta.

 

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sajtu softskillsacademy.rs  do 8. maja, do kada su otvorene prijave.

 

O Udruženju studenata elektrotehnike Evrope – Istek

 

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Istek (EESTEC) predstavlja apolitičnu, nevladinu i neprofitnu volontersku organizaciju. Istek je osnovan 1986. godine u Ajdhovenu, u Holandiji, a danas postoji na 53univerziteta u 26 država Evrope. Istek okuplja studente elektrotehnike i računarstva širom Evrope sa ciljem unapređenja njihovog akademskog, profesionalnog i društvenog života. Kroz brojne aktivnosti, uključujući stručne radionice, kulturne razmene i internacionalne konferencije, Udruženje podstiče širenje mreže internacionalnih kontakata, kao i razmenu ideja između budućih inženjera. Istek Lokalni komitet Beograd je punopravan član Udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najbrojnijih i najbolje organizovanih komiteta u Evropi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here