Produžen konkurs BG PRAKSA 2018

  Datum Isteka: 26/04/2018

  Produžen je rok za prijave studenata za program Univerzitetske radne prakse BG PRAKSA 2018 do sledeće srede, 25.aprila u ponoć.

  Uz obezbeđenu naknadu za troškove prevoza i obroka studenti tokom tromesečne prakse imaju mentore i zadatke na više od 170 različitih pozicija u gradskim preduzećima, ustanovama kulture, bibliotekama, muzejima, sekretarijatima gradske uprave, gradskom pravobranilaštvu i opštinama koje učestvuju u programu. Planiran početak prakse je 15.juni.

  Konkurs je otvoren za studente sa više od dvadeset fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu i kroz njega je u proteklih osam godina prošlo preko 1800 studenata koji su na ovaj način unapredili svoje akademsko obrazovanje i stekli vredno radno iskustvo.

  Konkurs sa svim detaljima o lokacijama i pozicijama za praksu, opisom posla, uslovima za svaku poziciju i potrebnim dokumentima nalazi se na sajtu Centra za razvoj karijere, na stranici http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa

  Ove godine učestvuju: JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, JP Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, JKP “Beograd-put“, JKP Parking servis, “JP “Beogradska tvrđava” JKP „Pogrebne usluge “, JKP „Veterina Beograd“,  JKP”Zelenilo Beograd”, Sportski centar „Olimp-Zvezdara, JKP „Infostan tehnologije“ Beograd, JKP “Gradske pijace”, Turistička organizacija Beograda, Arena Beograd, opštine: Opštine Grocka, Voždovac, Mladenovac, Savski venac, Zemun, Novi Beograd, Biblioteka „Milutin Bojić“, Biblioteka grada Beograda, Istorijski arhiv Beograda, Kuća Legata, BITEF teatar, Muzej grada Beograda, Muzej afričke umetnosti – zbirka Vede i dr Zdravka Pečara, Centar za likovno obrazovanje Šumatovačka, Biblioteka “Dimitrije Tucović” Lazarevac, Zavod za zaštitu spomenika kulture, Dom omladine, Jugoslovensko dramsko pozorište, Kancelarija za mlade grada Beograda, Gradsko pravobranilaštvo grada Beograda, Služba za internu reviziju grada Beograda, kao i  15 sekretarijata Gradske uprave.

  Sredinom maja biće poznati rezultati prvog kruga selekcije, a do kraja maja i početkom juna organizovani intervjui sa studentima.

  Angažovanje u programu nosi i dodatne /nekumulativne/ ESPB bodova kao prepoznata relevantna vannastavna aktivnost studenata Univerziteta u Beogradu. Program realizuje od 2010. godine Univerzitet u Beogradu u saradnji sa Gradom Beogradom pod nazivom Univerzitetska radna praksa – BGPRAKSA – u javnim i javnim-komunalnim preduzećima grada Beograda, od 2011.godine i u organizacionim jedinicama Uprave, a od 2012. godine i u ustanovama kulture i opštinama Grada Beograda.

  PODELI
  Jovana Živković
  PR & Marketing: Studentkinja druge godine smera medjunarodni odnosi na Fakultetu političkih nauka.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here