Konkurs za dizajnera studentskog časopisa MonopolList

  Datum Isteka: 12/03/2018

  MonopolList poziva sve zainteresovane studente da se prijave na konkurs za dizajnera u časopisu! Pozicija podrazumeva poslove dizajniranja naslovne strane časopisa, dizajn promotivnog materijala (flajeri, posteri, vizit karte, baneri, itd.), dizajniranje infografova za potrebe prikazivanja podataka u okviru tekstova u časopisu, druge dizajnerske poslove po dogovoru.

  Rad u časopisu je volonterskog karaktera tj. nije plaćen, a dizajnerski doprinos osobe izabrane na poziciju biće naznačen u impresumu časopisa.

  Ukoliko ste zainteresovani da postanete deo tima časopisa MonopolList, na konkurs za dizajnera možete se prijaviti slanjem popunjenog aplikacionog formulara koji se nalazi ovde: https://drive.google.com/file/d/1so55dWMj1vwnPTh8cR8mpFaaw1W-4BE3/view?usp=sharing. Uz aplikacioni formular potrebno je podneti portfolio i prikaz idejnog rešenja naslovne strane MonopolList.

  Rok za prijave je nedelja, 11. mart 2018. godine u 23:59, a aplikacioni formular se šalje u PDF formatu na mejl adresu [email protected] Za sve nedoumice i dodatne informacije možete se obratiti putem navedene mejl adrese.

  MonopolList je časopis studenata Ekonomskog fakulteta. Prošle godine je proslavio 20 godina postojanja i važi za jedan od najboljih studentskih časopisa u zemlji, a za cilj ima edukaciju i informisanje studenata. Časopis se sastoji iz četiri rubrike: Fakultet (teme koje se tiču aktivnog studentskog života i daljeg usavršavanja), Ekonomija (obrađuje teme od prikaza ekonomskih knjiga, preko predstavljanja velikana ekonomske misli, do aktuelnih pitanja iz privrede, i još puno toga drugog), Društvo (aktuelna društvena dešavanja, ali i zapostavljena pitanja od značaja), Mozaik (teme iz oblasti kulture i zabave).

  PODELI
  Ana Momčilović
  Članica tima za društvene mreže. Studentkinja druge godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here