Razigrajte se pred Beogradski festival igre

Beograd, 7. mart 2018. godine – Beogradski festival igre i kompanija Vip mobile ponovo organizuju plesni maraton, koji će se održati u subotu10. marta na Dorćol Platzu. Pravi ritam će učesnicima obezbediti DJ Miss Millie, a za atmosferu će se pobrinuti pevačica benda Lollobrigida Ida Prester i baletski igrač i muzičar Aleksa Jelić.

Učesnicima nije potrebno prethodno poznavanje različitih stilova plesa jer će se takmičiti u freestyle igri od 20h do 23h. Aleksa Jelić je i ove godine pripremio raznovrsne zadatke „maratoncima“, a za one koji budu najkreativniji i najizdržljiviji Beogradski festival igre i Vip mobile su pripremili lepe nagrade.

Obavezna registracija učesnika obaviće se na licu mesta u periodu od 19 do 20 časova.

Razigravanje je pravi uvod u jubilarni 15. Beogradski festival igre, od 15. marta do 4. aprila, pod sloganom „Prestonica“. U tom periodu će se publici u Beogradu i Novom Sadu predstaviti 15 kompanija iz 13 zemalja sa više od 20 koreografskih radova. Kompanija Vip mobile već 11 godina, kao glavni partner, podržava Beogradski festival igre, jedan od najvažnijih festivala umetničke igre u svetu.

Vip mobile

Vip mobile je najmlađi mobilni operater u Srbiji koji postavlja nove standarde na tržištu telekomunikacija. Zahvaljujući najsavremenijoj mrežnoj infrastrukturi, Vip korisnicima nudi širok raspon usluga iz domena mobilne komunikacije, kao i digitalnih, data i IT rešenja. Vip zapošljava 1.000 stručnjaka sa ciljem da pruži najbolje korisničko iskustvo za 2,2 miliona pripejd, postpejd i poslovnih korisnika. U 2017. godini kompanija je ostvarila udeo na tržištu od 24,2% i prihode od 231 miliona evra. Svojim odgovornim poslovanjem Vip je prepoznat kao pouzdan partner i incijator brojnih pozitivnih promena u društvu, kao i u oblasti zaštite životne sredine. Sa do sada uloženih 977 miliona evra kompanija predstavlja najveću grinfild investiciju u Srbiji.

Vip mobile je član A1 Telekom Austrija Grupe, vodećeg pružaoca digitalnih i komunikacionih usluga u regionu Centralne i Istočne Evrope sa više od 24 miliona korisnika u sedam zemalja, prihodima od 4.4 milijarde evra i više od 18.000 zaposlenih. Grupa je evropska jedinica kompanije América Móvil, trećeg po veličini provajdera telekomunikacionih usluga na svetu.

Za više informacija posetite www.vipmobile.rs i www.A1.group.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here