Kreće prvi FlixTrain – od sad povoljno putovanje i vozom

Pet godina nakon što su prvi FlixBus autobusi krenuli na svoje putovanje,  evropski broj 1 u svoju zelenu mrežu dodaje i mrežu železnica. FlixTrain započinje redovne vožnje 24. marta 2018. godine u Nemačkoj. Prve destinacije koje će povezivati su Hamburg, Dizeldorf i Keln. Do kraja 2018. godine FlixTrain -om će se povezati ukupno 28 destinacija širom Nemačke.

˝Autobus i voz se savršeno nadopunjuju. Kako smo u FlixMobility dodali i FlixTrain, dostupni smo još većem broju putnika.˝ – izjavio je André Schwämmlein, direktor i suosnivač FlixMobility grupe. ˝Ovim potezom želimo demonstrirati kako daleka putovanja mogu biti udobna i po vrlo pristupačnim cijenama˝ – dodao je André.

FlixMobility nakon FlixBusa proširio poslovanje na železnice: FlixTrain kreće s prvim zelenim linijama u Nemačkoj

FlixTrain i FlixBus proširuju ponudu ekološke alternative sopstvenim vozilima.

Šta je FlixBus i kako da rezervišem kartu?

Od početka poslovanja 2013. godine, FlixBusom je putovalo preko 100 miliona putnika koristeći 250.000 dnevnih veza. U 2018., FlixMobility će nastaviti s investicijama u razvoj mreže, uključujući nove međunarodne linije kao i nove destinacije kroz 27 zemalja u kojima FlixBus trenutno posluje. Osim Evrope, FlixBus će započeti prevoz putnika i u Americi početkom leta 2018., s prvim vezama kroz Kaliforniju i jugo-zapadni SAD.

Izvor: www.putoholicari.rtl.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here