Otvoren konkurs za volontere – vitezovi fotografi

Kraljevski Red Vitezova poziva mlade ljude viteškog duha, plemićkog ponašanja i snažne vere u viteštvo u kulturi, umetnosti i sportu, da se priduže 1. festivalu viteštva sa Nemanjićkom tradicijom – VITEZ FEST-U 2018 („Nedelja viteštva“ od 25. do 30.marta ; Festival : 31-mart – 01. april, Kalemegdan).

Kraljevski Red Vitezova poziva mlade ljude viteškog duha, plemićkog ponašanja i snažne vere u viteštvo u kulturi, umetnosti i sportu, da se pridruže festivalu viteštva sa najdužom tradicijom – VITEZ FEST-u 2018 (“Nedelja vitestva“ od 25. do 30. marta ; Festival : 31-mart – 01. april, Kalemegdan).

VITEZ FEST je multimedijalni viteški festival koji se održava na veliki praznik dece – Vrbicu/Cveti na Beogradskoj tvrđavi. Pod sloganom:
„KLINCI I KLINCEZE, POSTANITE PRINČEVI I PRINCEZE!“, oživljava pravu, pravcatu modernu interaktivnu bajku. Vitezovi, plemkinje, prinčevi i princeze u srednjovekovnim odorama, na prostoru viteškog Beograda iz 15.
veka, mnogobrojnim posetiocima, turistima, medijima predstaviće Srbiju u novom ruhu – kao zemlju viteštva u svim segmentima društva.

Tražimo vitezove, plemkinje, prinčeve, princeze koji će verodostojno predstavljati vitešku Srbiju Despota Stefana Lazarevića i opravdati poverenje i pokroviteljstvo Kneginje Linde Karađorđević i njenih sinova prinčeva Đorđa i Mihajla.

Opis zaduženja: Fotografisanje festivala
Trajanje angažovanja: 24.03 – 01.04.
Radno vreme: 2-6 sati dnevno (po dogovoru 08 – 21č) Svi volonteri će dobiti Sertifikat o volontiranju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here