KONKURS za dva saradnika u Centru za javne politike EU Univerziteta u Beogradu

  Datum Isteka: 01/11/2017

  Centar za javne politike EU Univerziteta u Beogradu poziva zainteresovane istraživače u oblasti sektorskih politika Evropske unije za stažiranje u Centru.

  Trajanje stažiranja: 6 meseci, uz mogućnost produženja za dodatnih 6 meseci.

  Minimalne kvalifikacije: Upisane master ili doktorske studije na nekom od fakulteta članica Univerziteta u Beogradu. Odlično znanje engleskog jezika.

  Poželjne kvalifikacije: Istraživački rad u oblasti neke od sektorskih politika EU, naročito Poljoprivredne politike, Energetske politike, Politike zaštite životne sredine; Poželjno prethodno projektno iskustvo.

  Opis zadataka: Administrativno učešće u sprovođenju postojećih programa obuka, saradnja pri pisanju projektnih predloga, vođenje specijalizovane biblioteke Centra.

  Stažisti bi radili u prostorijama Centra (Fakutet političkih nauka, Jove Ilića 165, Beograd), 20h nedeljno.

  Potrebna dokumentacija za prijavu: CV na srpskom jeziku, skenirano uverenje o upisanim studijama na Univerzitetu u Beogradu (alternativno, možete ga poslati poštom), motivaciono pismo do 800 reči.

  Rok za prijavu: 1.11.2017.

  Adresa za prijavu: Centar za javne politike EU, Jove Ilića 165 Beograd e-mail:[email protected]

  Više informacija o projektu u okviru koga je nastao Centar (Tempus projekat DEPOCEI – Development of Policy oriented Training Programmes in the context of European Integration), kao i o samom Centru možete pronaći na www.depocei.org.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here