KONKURS za poziciju urednika veb-sajta (web editora)

Unija srednjoškolaca Srbije raspisuje konkurs za novog člana Marketing tima, za poziciju urednika veb-sajta (web editora).

Ako te zanima kako se promovišu događaji, pišu tekstovi za veb portale i vode profili na društvenim mrežama, i ako misliš da nešto od toga ti možeš da uradiš – PRIJAVI SE ZA UNSS TIM (ili #UNSSTIM).

Mandat svih članova UNSS-a traje do naredne Generalne skupštine i podrazumeva mnogo druženja uz vredan rad i mnogo rezultata. Ukoliko želiš da se prijaviš, to možeš uraditi na dole navedenom linku do 2. maja 2016. godine.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem mejla [email protected] ili putem telefona 063/160-49-95.

13081758_1290788714283890_1099416809_n

Web editor piše tekstove i uređuje portal Unije srednjoškolaca Srbije. Osoba koja će imati zadatak da u sve većoj gužvi informacija na internetu pronađe pravi način da dopre do, i zainteresuje srednjoškolce i mlade ljude za teme koje su njima bitne. Neophodno iskustvo u pisanju, a dodatnom prednošću smatraće se iskustvo pisanja tekstova za internet portale. Pozicija web editora smatra se jednom od najbitnijih u svetu internet marketinga, a osobe sa značajnim iskustvom i znanjem iz te oblasti veoma su cenjene na tržištu rada. Prijavi se ovde.

UNSS svojim članovima daje priliku za primenu znanja i sposobnosti koje već poseduju, ali je i će kroz rad u Uniji, budući članovi moći da se usavrše u onome to što rade, steknu neophodno iskustvo i nauče mnogo novih stvari.

Radujemo se vašim prijavama,

Upravni odbor Unije srednjoškolaca Srbije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here