Konkurs za kreativne radionice za osnovce!

Udruženje iSerbia organizuje kreativne radionice za učenike svih razreda osnovne škole!
Radionice kreativnog pisanja, književnosti, gramatike i pravopisa biće prilagođene uzrastu učenika i u zavisnosti od toga formiraće se dve ili više grupa. Počev od 09.04.2017. održavaće se svake subote u prostorijama Kancelarije za mlade gradske uprave Beogradu u terminima dogovoru sa grupom.

kreativne radionice
Atmosfera je osmišljena da deca, na praktičan način, kroz igru u vidu raznih takmičenja, nagradnih igara, pravljenja kolaža, igre asocijacija savlađuju gradivo na način koji im je interesantan, motivišu se na timski rad, vežbaju da uče kroz primere i razvijaju svoju kretivnost. Njihove ideje i predlozi imaju prioritet u određivanju teme ili načina rada. Radionica će trajati po 2 sata uz pauzu za druženje i osveženje.
Otvaramo polja kolaža i rešavamo gramatiku, ispravljamo se u pravopisu, dopunjujemo se u književnosti, inspirišemo se lepim sastavima i igrom asocijacije, ponekad uradimo zajedno i domaće zadatke. Svako je u nečemu najbolji ! Hajde da to otkrivamo kroz učenje i druženje!

Čekamo vašu prijavu!
Ideja je naišla na odličan odziv interesovanja i prijem polaznika je u toku .

Svi koji su zaintesovani mogu da se prijave na mejl adresu [email protected] i više informacija mogu odmah dobiti na broj telefona 062 777 244.

Rokovi
Prijem polaznika je otvoren do 07.04. 2017.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here