Konkurs za nove STAND UP KOMIČARE: Veče otvorenog mikrofona

Šesti međunarodni festival stand up komedije u Beogradu, StandUpFest 2016, održaće se od 6 – 9. oktobra u Dvorani Doma Sindikata i klubu komedije Ben Akiba. Glavni program odvija se 7. i 8. oktobra u Velikoj Dvorani Doma Sindikata, dok je za prateći program  6. i 9. oktobra rezervisan klub Ben Akiba.

cover Open micPrvog dana festivala, u klubu komedije Ben Akiba, održaće se Otvoreni mikrofon za sve koji žele da se bave stand up komedijom i festival ćemo otvoriti potragom za novim kolegama.

Ovo je jubilarni 10. Otvoreni mikrofon u organizaciji Standup.rs. Prvi Otvoreni mikrofon održan je 4. novembra 2010. godine i tada je pobednik bio Aleksandar Perišić, komičar organizacije Standup.rs i stalni je član “prve petorke” Standup.rs-a u kojoj su Srđan Dinčić, Nesha Bridges, Jelena Radanović i Nikola Silić.

Program vodi Jelena Radanović (Standup.rs).

Molimo sve zainteresovane da svoje prijave pošalju na mejl [email protected], sa naslovom ˝Prijava za open mic˝ i pripreme sopstveni tekst u trajanju od 5 minuta. Nakon što producenti organizacije pregledaju radove, najbolji će dobiti šansu da svoje umeće isprobaju i na sceni.

Prijava treba da sadrži vašu kratku biografiju kao i video klip od 2-3 minuta sa materijalom koji planirate da izvedete u klubu. Takođe, napominjemo da postoji mogućnost ponovnog nastupa na večerima otvorenog mikrofona. Drugim rečima, ukoliko vaš prvi pokušaj ne bude dovoljno dobar, a ljudi koji se bave stand up komedijom procene da imate potreban talenat, zvaćemo vas ponovo.
Prijave šaljite do 1. oktobra! Do 5. oktobra svi prijavljeni dobiće povratnu informaciju putem mejla da li je njihova prijava prihvaćena.

Važno je napomenuti i da je jedini žiri PUBLIKA – ako se dopadnete njima, dopašćete se i nama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here