Komedija LAŽI ME, premijera predstave u Akademiji 28

Pozorišna predstava: Laži me
Scena Akademije 28
Subota, 01. oktobar, 20h

Portal Mladi deli 3 x 2 ulaznice za predstavu Laži me, u Akademiji 28Saznajte na našoj Facebook stranici šta je potrebno da uradite kako biste osvojili karte.

laži me plakat

PRATITE NAS: Svake nedelje vas vodimo na nekoliko mesta – bioskopi, pozorišta, muzeji…

Saznajte prvi informacije koje se tiču nas mladih! Šta je to novo u gradu…

Potpuno nova predstava u Akademiji 28, a ujedno i prva od tri premijere u novoj pozorišnoj sezoni, komedija naravi “Laži me”, sa Sandrom Bugarski (BDP) i Aleksandrom Dunićem (Pozorište na Terazijama), zaigraće na Sceni u Nemanjinoj 28, u subotu 1. oktobra, sa početkom u 20 časova.

Kada posustali supružnici – sredovečni bračni par, posle dvadeset pet godina, reše da otputuju u banju u kojoj su proveli medeni mesec, na scenu će isplivati laži – one svakodnevne, naivne, bele laži na koje se obično i ne osvrćemo; i one crne, teške, sudbonosne i „smrtonosne“ laži koje su pokidale tolike veze. Lepomir (Aleksandar Dunić) i Ružica (Sandra Bugarski) nakon 25 godina braka odlučuju da otputuju u banju, u kojoj su proveli medeni mesec. Zaglavljeni na seoskoj železničkoj stanici, čekajući voz koji nikako da dođe, supružnici upadaju u komičan lavirint sumnji, poluistina i intriga koje ih dovode na ivicu apsurda. Međutim, iz tog vrtloga u kome su se našli, neće ih spasiti istina, nego upravo laž.

Pozorišni komad LAŽI ME, izvrsna je komedija karaktera, inspirisana crnohumornim poetsko-proznim zapisima o ljudskoj svakodnevici „O ljubavi, smrti i još nekim sitnicama“, iz pera Saše Simonovića.

Igraju: Aleksandar Dunić, Sandra Bugarski

Tekst: Saša Simonović i Željko Mijanović

Režija: Dragoslav Dabić

laži me 13

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here