Konkurs za omladinsku razmenu „Entrepreneurial Knowledgebase“

Udruženje Centar za edukaciju i unapređenje društva raspisuje konkurs za odabir učesnika/ce na Erazmus+ međunarodnoj omladinskoj razmeni „Entrepreneurial Knowledgebase“, koja će se održati od 19. do 27. oktobra 2016 godine, u Malom Iđošu, u Srbiji. Omladinska razmena je namenjena mladima od 18-22 godine iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Mađarske, Italije, Crne Gore, Slovačke, Turske i Velike Britanije, koji će zajedno razmatrati šta za njih znači preduzetništvo i okušati se u različitim kreativnim veštinama koje bi trebale da podstaknu njihovo razmišljanje o započinjanju sopstvenog posla.

Entrepreneurial Knowledgebase
Osnovni cilj projekta je da promoviše preduzetništvo i pozitivan poslovni ambijent za samozapošljavanje, posebno pružajući podršku mladima. Omladinska razmena će biti praćena radioničarskim danom u okviru Globalne nedelje preduzetništva 2016 u novembru.
Poziv je otvoren za sve mlade, nezavisno od njihovog prethodnog iskustva u međunarodnim razmenama koji mogu da se sporazumeju na engleskom jeziku, otvoreni za upoznavanje novih kultura i spremni da steknu međunarodna prijateljstva.

Organizator snosi sve troškove smeštaja i hrane i maksimalno 20 evra putnih troškova.

Prijava je otvorena do 19. septembra a prijavni formular i dodatne informacije se nalaze na sajtu  http://ceud.org/en/call-for-participants-in-a-youth-exchange-entrepreneurial-knowledgebase/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here