Konkurs za pripravnike u advokatskoj kancelariji Radulović

Evropsko udruženje studenata prava (ELSA) iz Beograda organizuje konkurs za pripravnika u advokatskoj kancelariji Radulović.

Broj pripravnika: 3 (tri)

Trajanje: dve godine.

Pripravnički staž u advokatskoj kancelariji će započeti neposredno nakon odabira kandidata/kinja (najranije 16. aprila 2018. godine).

Radno vreme: u skladu sa dogovorom.

Mesto obavljanja pripravničkog staža: u radnim prostorijama advokatske kancelarije u Beogradu, ulica Resavska 14.

Opis poslova: Pripravnički staž će se obavljati u saradnji sa mentorom i drugim zaposlenim licima u kancelariji. Obuhvata upoznavanje sa načinom rada kancelarije, evidencijom predmeta i pisanjem podnesaka, odlaske na suđenja, kao i obavljanje ostalih poslova iz oblasti prava kojima se advokatska kancelarija bavi.

Pripravnički staž je plaćen.

Uslovi za učešće na konkursu:
• status diplomiranog pravnika (Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu)
• poznavanje engleskog jezika
• poznavanje rada na računaru
• ozbiljnost i motivisanost u radu

Kriterijumi izbora: Izbor kandidata/kinja vršiće se na osnovu podataka iz aplikacionog formulara i intervjua koji će biti obavljen sa kandidatima koji su ušli u uži izbor. Posebno će se uzeti u obzir posvećenost i motivisanost kandidata.

Način prijavljivanja: Popunjen aplikacioni formular sa slikom, i naznakom „PRIPRAVNIČKI STAŽ“, poslati na [email protected],rs do četvrtka, 12. aprila 2018. godine u 21.00h.

Informacije:
Miša Sekulić
[email protected],rs
(00) 381 63 85 59 444

Informacije o kancelariji

Osnivači advokatske kancelarije Radulović su advokat Ilija Radulović i advokat Marija Halas Radulović. Advokatska kancelarija se pretežno bavi krivičnim pravom, građanskim pravom, porodičnim pravom, naslednim pravom, obligacionim pravom, upravnim pravom, radnim pravom i privrednim pravom.
-Advokat Ilija Radulović rođen je u Kamenarima, kod Herceg Novog, u Boki Kotorskoj, 16.septembra 1937.godine. Pravni fakultet je završio u Beogradu. Bio je sudija Opštinskog suda u Subotici (1966-1970.) i sudija Okružnog suda u Tuzli (1971- 1973.). Advokat je od 1973.godine, a od 1997. godine sedište advokatske kancelarije je u Beogradu. Specijalizovao se u oblasti krivičnog prava.
-Marija Halas Radulović rođena je 16. septembra 1940.g. u Zrenjaninu. Pravni fakultet je završila u Novom Sadu, a pravosudni ispit položila u Beogradu. Advokaturom se bavi od 1984.godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here