Dan studenata na RTV Studentski grad

  Nizom dešavanja i ove godine biće obeležen 4. April Dan studenata Univerziteta u Beogradu. Sva dešavanja iz Studentskog grada moći ćete i ove godine  da pratite uživo putem facebook stranice Rtv Studentski grad.

  https://www.facebook.com/radiotelevizija.studentskigrad/

  Specijalna emisija Aktuelno 4. april počeće u 12 časova kada će vam dobar dan poželeti novinari RTVSG Jovana Pavlović i Nikola Miloradović.  I ove godine očekuju vas zanimljive priče, ali i interesantni gosti. Govorićemo o tome zašto se 4. april obeležava kao Dan studenata, kao i o dešavanjima u Studenjaku za taj dan. Predstavićemo vam i uspešne studente, a biće reči i o studentskim prijateljstvima i ljubavima.

  U 15 časova počinje prenos Svečane akademije koju  Savez studenata Beograda i Studentski parlament Univerziteta u Beogradu organizuju u Domu kulture Studentski grad.

  Veliki tradicionalni koncert počinje u 18 časova na platou u Studentskom gradu. Ove godine nastupiće Amadeus bend, Who See i mnogi drugi.

  Pratite nas da ovaj veliki dan za studente učinimo još većim!

  Event: https://www.facebook.com/events/207573426669555/

  PODELI
  Teodora Šćepanović
  Članica PR tima. Studentkinja Politikologije Fakulteta Političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Smatra da je prvenstveno rad na sebi cilj i sredstvo svake značajne društvene promene.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here