Novi Lideri u Beogradu

  Datum Isteka: 28/04/2018

  Omladinska organizacija AIESEC će 27. aprila u Beogradu organizovati finalnu konferenciju Novi Lideri, koja se pored Beograda održava u još 11 gradova u Srbiji u sklopu projekta “Novi Lideri 2018”.

  Konferencija se organizuje u sklopu projekta „Novi lideri 2018“, koji i ove godina nastavlja svoju tradiciju dugu 12 godina. Projekat je započet 2006. godine i od tada svake godine mladi imaju priliku da čuju primere lidera iz svog okruženja, u gradovima širom Srbije. Ideja je da se jača liderstvo u Srbiji, podsticanjem mladih ljudi na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa u smeru pozitivnih društvenih promena.

  Ovogodišnjom temom ’’Gde ideje prave prvi korak’’ motivišemo mlade da preuzmu inicijativu za bolje sutra i naprave prvi korak u svojoj karijeri u oblasti preduzetništva ili korporativnom svetu, kao i da se okrenu aktivizmu na lokalnom nivou.

  Konferencija će okupiti preko 150 mladih delegata iz cele zemlje i istaknute lidere iz našeg društva. Osim govornika iz našeg okruženja, predstaviće se i predstavnici kompanija koji će voditi interaktivne radionice.

  Ukoliko ste i Vi među mladima koji žele da steknu, ali i podele svoja znanja, vizije i ciljeve, razvijajući liderske sposobnosti, možete se prijaviti na učešće na Konferenciji Novi Lideri na sledećem linku:  http://bit.ly/novilideri2018

  Novosti o Konferenciji Novi lideri možete pratiti na Facebook i Instagram stranici:

  https://www.facebook.com/NewLeadersConference/

  https://www.instagram.com/newleadersconference/

  PODELI
  Kristina Šorak
  Koordinator za kulturnu saradnju. Studentkinja treće godine međunarodnih odnosa na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here