Konkurs za seminar PR Days 2018 – PRepoznaj PRomene

  Odnosi s javnošću, mediji, društvene mreže, marketing i uspešno prevazilaženje kriznih situacija u biznisu i politici biće teme desetog, jubilarnog seminara PR Days 2018 u organizaciji PR tima Fakulteta političkih nauka.

  PR Days 2018 – PRepoznaj PRomene ove godine okupiće najpoznatija imena domaće i regionalne digital i marketinške scene. Saznajte tajne nastanka kampanja koje su obeležile prethodni period, kako se milenijalci snalaze u eri digitalizacije, zašto su digitalni mediji postali neizostavni deo politike i koje trikove koriste ljudi koji se uspešno bave odnosima sa javnošću.

  Seminar PR Days 2018 – PRepoznaj PRomene održaće se od 10-12. maja na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a ukolilo želite da učestvujete, potrebno je da se prijavite na https://prdays.typeform.com/to/aK7ZfD i čekate odgovor u vaš inbox.

   

  Broj mesta je ograničen, a po završetku seminara svim učesnicima će biti uručeni sertifikati. Sve informacije o konkursu možete pronaći na našim društvenim mrežama.

  PODELI
  Milan Ristić
  Tim lider organizacionog tima Portal Mladi mail: [email protected] Student Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu na osnovnim akademskim studijama politikologije.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here