Konkurs za učesnike IX ELSA-ine škole za buduće lidere

  Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika (ELSA) Beograd vas poziva da se prijavite na IX ELSA-inu školu za buduće lidere „Izazovi i problemi mladih u 2017. godini“ koja će se održati od 27. aprila 2017. godine  do 30. aprila 2017. na Zlatiboru u studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović“.

  ELSA

  U prvom delu seminara obrađivaće se liderske veštine (javni nastup, timski rad, pisanje projekata, upravljanje vremenom) – treninge će voditi treneri sa višegodišnjim iskustvom, a druga polovina biće posvećena centralnoj temi: „Izazovi i problemi mladih u 2017. godini“. Predavanja, sa akcentom na sociloške aspekte teme, držaće eminentni stručnjaci, kako fakultetski profesori, tako i istaknuti mladi aktivisti angažovani u NVO sektoru.
  Svi polaznici dobiće sertifikate o učešću.
  Način prijave: CV sa naznakom „Za ELSA-inu školu za buduće lidere“ poslati na [email protected] do 22. aprila 2017. godine.
  Najbolji kandidati dobijaju punu stipendiju, koja pokriva smeštaj, pun pansion i radne materijale.
  Svi učesnici plaćaju prevoz.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here