KONKURS ZA VODIČE – Wild Serbia Adventures

Turističkoj agenciji Wild Serbia Adventures iz Valjeva potrebni su:

– licencirani vodiči sa znanjem nemačkog jezika

– licencirani vodiči sa znanjem francuskog jezika

– licencirani vodiči sa znanjem engleskog jezika

Wild Serbia AdventuresWild Serbia Adventures je specijalizovana turistička agencija  u segmentu avanturističkih putovanja u Srbiji i na Balkanu. Kroz desetogodišnje iskustvo u avanturističkim sportovima kreirali smo i pozicionirali mnoge jednodnevne i višednevne programe zasnovane na aktivnostima u prirodi: kajaking, kanjoning, speleologija, planinarske šetnje, biciklizam… Poseban segment našeg poslovanja predstavljaju team building programi i organizacija koorporativnih događaja.

U toku sezone 2017. nudimo sezonski posao vodiča trek tura u Srbiji. Ture su u trajanju od 7 do 13 dana i realizuju se u periodu maj – oktobar 2017. godine. S obzirom da se programi organizuju za goste sa nemačkog/francuskog/engleskog govornog područja, neophodno je aktivno znanje nemačkog/francuskog ili engleskog jezika. Programi su namenjeni učesnicima koji su u boljoj fizičkoj kondiciji (planinske šetnje u trajanju od 5 do 8 časova dnevno).

Uslovi za kandidate:

1. Odlično znanje nemačkog/francuskog/engleskog jezika (potrebni su vodiči za svaki od navedenih stranih jezika)

2. Dobra fizička kondicija

3. Ljubav prema prirodi, putovanjima i aktivnom stilu života. Sklonost ka timskom radu, iskustvo vezano za boravak u prirodi, u organizaciji manjih grupa, tolerantnost, sposobnost rešavanja problema, komunikativnost.

5. Licenca turističkog vodiča

 

Prijave (cv, fotografija) poslati na e-mail:

[email protected]

sa naslovom „Konkurs za vodiča 2017. – ___________ (strani jezik)“

Rok za konkurisanje: 5. Mart 2017.

Napomena:

Zbog potencijalnog broja prijava nismo u mogućnosti da odgovorimo svim kandidatima već samo onim koji ispune navedene uslove. Nakon odabira vodiča sledi teorijska i praktična obuka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here