Održana premijera Zone Zamfirove 2

Dugoočekivani nastavak najpopularnijeg filma u srpskoj kinematografiji „Zona Zamfirova“ premijerno je predstavljen beogradskoj publici pod nazivom „Vrati se, Zone“. Premijera je održana 24. januara u Sava centru, gde je publika imala priliku da zaviri u nastavak ljubavne priče Zone i Maneta, koja se dešava početkom dvadesetog veka na jugu Srbije.

Režiju potpisuje Jug Radivojević a scenario su napisali Ivana i Miroslav Mitić po motivima knjige „Zona Zamfirova, šta je bilo posle”, Dušice Milanović Marike.  

"Zona Zamfirova"

Likove je dočarala potpuno nova postava glumaca u odnosu na onu koju smo navikli da vidimo u popularnoj „Zoni“. Katarinu Radivojević i Vojina Ćetkovića u glavnim ulogama su zamenili Brankica Sebastijanović i Milan Vasić koji su tumačili Zonu i Maneta, a lik popularne tetka Doke pripao je Ljiljani Stjepanović.  Glumačku ekipu činilo je preko 60 glumaca među kojima su se našli i Milan Lane Gutović, Tanja Bošković, Gorica Popović, Milan Kalinić, Ljiljana Dragutinović, i mnogi drugi. 

Film „Vrati se Zone“ je snimljen na lokacijama širom Srbije, a vredna ekipa se najduže zadržala u Nišu, Pirotu, Valjevu i Novom Pazaru. Romantična melodrama je nastala kao želja da se prikaže sa kakvim iskušenjima se suočava Zonin i Manetov brak, a pored dramatičnih trenutaka nastalih usled isprepletanih doživljaja likova, uneti su i elementi komedije. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here