Održana premijera Zone Zamfirove 2

  Dugoočekivani nastavak najpopularnijeg filma u srpskoj kinematografiji “Zona Zamfirova” premijerno je predstavljen beogradskoj publici pod nazivom “Vrati se, Zone”. Premijera je održana 24. januara u Sava centru, gde je publika imala priliku da zaviri u nastavak ljubavne priče Zone i Maneta, koja se dešava početkom dvadesetog veka na jugu Srbije.

  Režiju potpisuje Jug Radivojević a scenario su napisali Ivana i Miroslav Mitić po motivima knjige „Zona Zamfirova, šta je bilo posle”, Dušice Milanović Marike.  

  "Zona Zamfirova"

  Likove je dočarala potpuno nova postava glumaca u odnosu na onu koju smo navikli da vidimo u popularnoj “Zoni”. Katarinu Radivojević i Vojina Ćetkovića u glavnim ulogama su zamenili Brankica Sebastijanović i Milan Vasić koji su tumačili Zonu i Maneta, a lik popularne tetka Doke pripao je Ljiljani Stjepanović.  Glumačku ekipu činilo je preko 60 glumaca među kojima su se našli i Milan Lane Gutović, Tanja Bošković, Gorica Popović, Milan Kalinić, Ljiljana Dragutinović, i mnogi drugi. 

  Film “Vrati se Zone” je snimljen na lokacijama širom Srbije, a vredna ekipa se najduže zadržala u Nišu, Pirotu, Valjevu i Novom Pazaru. Romantična melodrama je nastala kao želja da se prikaže sa kakvim iskušenjima se suočava Zonin i Manetov brak, a pored dramatičnih trenutaka nastalih usled isprepletanih doživljaja likova, uneti su i elementi komedije. 

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here