Konkurs za volontere Kancelarije za mlade opštine Novi Beograd

Želiš da postaneš volonter? Realizuješ programe koji će promeniti tvoje okruženje? Stekneš iskustvo koja će ti značiti za dalju karijeru?

Ukoliko je tvoj odgovor na ova pitanja „DA“, Kancelarija za mlade opštine Novi Beograd te poziva da se prijaviš na ovaj konkurs za volontere i postaneš deo našeg tima!

Novi Beograd

Kancelarija za mlade Novi Beograd realizuje veliki broj programa za mlade sa ove opštine kao što su Karijerni info kutak, Put do uspešnog preduzetnika, forum teatar predstave, Školica novinarstva, Evropski volonterski servis, Virtuelno postaje stvarno(st), Novi jezici na Novom Beogradu, Klub „Moja posla“. Svi ovi programi su namenjeni da omoguće mladima dodatno usavršavanje kroz neformalnu edukaciju i kvalitetnije provođenje slobodnog vremena.

Radi što većeg kvaliteta postojećih programa i kreiranja novih, Kancelarija za mlade Novi Beograd objavljuje konkurs za volontere, na kome će primiti dva volontera koja pokažu najveće interesovanje da se pridruže našem timu i svojim kvalitetom doprinesu radu ove kancelarije.
Od volontera se očekuje da nakon upoznavanja sa Kancelarijom za mlade, svojim angažovanjem od 6 do 10 sati nedeljno doprinesu unapređenju njenih programa.
Svi volonteri nakon završenog tromesečnog angažovanja dobijaju potvrdu da su volontirali u Kancelariji za mlade od strane opštine Novi Beograd.

Na konkurs se mogu prijaviti svi mladi između 15 i 30 godina, slanjem svoje biografije i motivacionog pisma na mejl: [email protected] do 26. januara 2016. godine.
Za sve dodatne informacije možete pozvati: 069 / 8808 701.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here