Konkurs za volontere/ke u Promoterskoj grupi Mladih istraživača Srbije

  Mladi istrazivaci Srbije sestu godinu za redom otvaraju konkurs za formiranje volonterske PR grupe. Konkurs je otvoren do petka, 05 .februara do 20 sati. Prijavite se!

  Mladih istraživača

  – Dobar dan, ja sam PRadnik.
  – Vi ste KO?
  PRadnik je biti lako, zabavno, pametno, interesantno, ali to ne može biti svako!

  Ako imaš iskustva sa volonterskih kampova, želiš da se družiš, organizuješ promotivne aktivnosti, promovišeš, dizajniraš, pišeš, putuješ, naučiš nešto novo, upoznaš ljude sličnih interesovanja – pridruži se našoj PRomoterskoj grupi. PRadnik/PRadnica će biti angažovani narednih godinu dana i može poneti titulu: PRadnik dizajnera, Newsletter majstora, PRadnik novinara ili PRadnik promotera.

  P.S. Ove godine se našoj grupi pridružuje 9 EVS volontera iz 9 različitih zemalja EU koji će zajedno sa nama realizovati Pradničke zadatke!

  Tražimo volontere/ke isključivo sa iskustvom učešća na međunarodnim volonterskim kampovima i pozivamo zainteresovane da konkurišu za jednu od sledećih volonterskih pozicija:

  1. PRadnik-Dizajner (do 3 volontera)
  2. Newsletter majstor (do 2 volontera)
  3. Pradnik-Novinar (do 3 volontera)
  4. Pradnik-Promoter (do 6 volontera) * detaljan opis zadataka volontera/ki nalazi se u nastavku teksta poziva

  Vise informacija mozete dobiti ovde POZIV-ZA-PR-VOLONTEREGOVORIMO GLASNO JER RADIMO BITNE STVARI!

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here